SRPSKOLIGAŠ PAO NA CRNOBARSKOM BRIDŽU: Hajduk Stanku pehar u finalu kupa!

Autor:

Sport

26.10.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utorak, 25. oktobar bio je dan rezervisan za veliko finale kupa u Crnoj Bari. Hajduk Stanko savladao je ekipu Mačve iz Bogatića rezultatom 2:1.

SRPSKOLIGAŠ PAO NA CRNOBARSKOM BRIDŽU: Hajduk Stanku pehar u finalu kupa!

Foto: FK Hajduk Stanko

Finale kupa Opštinskog fudbalskog saveza Bogatić donelo je susret trenutno dve najkvalitetnije ekipe u toj opštini. Hajduk Stanko je tim koji se takmiči u okružnoj ligi i trenutno je lider na tabeli sa učinkom 8-3-0. Mačva 1929 igra dva ranga više i trenutno zauzima pretposlednje mesto sa samo osam bodova. 

Republika
 

 

Sam početak utakmice doneo je dinamičnu i otvorenu igru. Prvu priliku na meču imao je centarfor gostiju Jović, ali je golman Despotović ukrotio njegov udarac.

Već u šestom minutu trese se mreža. Slobodan udarac sa leve strane izveo je talentovani Bojan Jurišić i na drugoj stativi pronašao je zaboravljenog Jankovića. On rutinski sprovodi loptu u mreži za vođstvo Hajduk Stanka od 1:0.

Mogli su gosti do izjednačenja ubrzo. Iz slobodnog udarca loptu je odlično opalio Isaković, ali je ona završila na prečci. 

Sjajan presing domaćeg tima urodio je plodom. Brzonogi Darko Vasiljević uzima loptu štoperu Mačve i u stilu rasnih golgetera duplira prednost. Isti igrač je samo nekoliko minuta kasnije imao priliku da postavi rezultat na 3:0, ali je čuvar mreže gostiju odlično reagovao.

Do kraja poluvremena beležimo stopostotnu šansu za Mačvu. Josipović je uspeo u prodoru da prevari i golmana Hajduka, lopta je već bila na putu ka golu, ali je Jurišić glavom uspeo sa gol linije da izbije loptu. 

Na poluvreme se otišlo sa prednošću domaćeg tima rezultatom 2:0.

Foto: FK Hajduk Stanko

Braća Nemanja i Bojan Jurišić sa peharom Kupa

U drugih 45 minuta susreta bolje ulaze domaći igrači. Viđene su prilike Vasića i Vasiljevića, ali je mreža gostiju mirovala. Uzvratili su gostujući igrači golom u 73. minutu. Slična situacija kao i kod stopostotne prilike u prvom delu. Ovoga puta po odluci glavnog sudije lopta je prešla gol liniju i tako gosti smanjuju na 2:1. Strelac za Mačvu bio je Jerotić. 

Do kraja susreta mogli su domaći preko Jurišića da vrate prednost od dva gola, ali neodlučni igrač domaćina nije dobro reagovao.

Na kraju rezultat je ostao 2:1. Pehar ide u ruke ekipi Hajduk Stanko!

Zajednička izjava kolektiva domaće ekipe:

-Čestitke ekipi Mačve na fer i korektnoj borbi. Ovom prilikom svim akterima susreta želimo puno sreće u nastavku fudbalskih izazova. - reči su osvajača pehara u kupu.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Mačva 1929 (Bogatić) 2:1 (2:0)

Hajduk Stanko: Despotović, Mirković, I. Jurišić (od 46' Pejović), B. Jurišić (od 80' Zarić), Teodorović (od 46' Ercegovčević (od 70' Pantelić)), Ognjenović, Miražić, Vasić, Vasiljević, Janković (od 90' Zvonarević), N. Jurišić.

Mačva 1929: M. Dražić (od 46' Popović), Marinković (od 65' Pantić), Ružić, Josipović, Simić, Jović, Papović (od 65' Čolić), Isaković, Jerotić, Subotić, F. Dražić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading