ZBOG PASOŠA NIJE IGRAO U "PIONIRU": Parker otkrio ŠOKANTAN RAZLOG izostanka jednog od najboljih igrača!

Autor:

Sport

17.11.2022

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzi "pali" u Beogradu bez Amerikanca.

ZBOG PASOŠA NIJE IGRAO U "PIONIRU": Parker otkrio ŠOKANTAN RAZLOG izostanka jednog od najboljih igrača!

Foto: Starsport

Trener Asvela Ti-Džej Parker

Košarkaši Asvela poraženi su u 8. kolu Evrolige od Crvene zvezde, a njihovom neuspehu u dvorani "Aleksandar Nikolić" značajno je doprineo izostanak američkog beka Džone Metjuza.

Trener francuskog sastava Ti-Džej Parker objasnio je da Amerikanca nije bilo u Beogradu jer je "zaboravio pasoš", a nije mogao da nastupi ni Nando De Kolo.

Nedostajali su nam igrači, imali smo mnogo mladih... Izgubite povređenog Nanda De Koloa, a pored toga je Metjuz zaboravio pasoš. A to su dvojica najboljih poentera u timu. Naravno da vas oslabi kada ih nema. Videlo se u drugom poluvremenu da su neki drugi igrači istupili, ali šta možete drugo u ovoj hali? Ovakva publika može samo da vas motiviše - naveo je Parker, a potom je čestitao trijumf crveno-belima:

Čestitam Zvezdi na pobedi, odigrali su odlično prvo poluvreme, u nastavku smo mi odigrali onako kako treba tokom cele utakmice. Nedostatak igrača se uvek oseti, posebno De Koloa, mi imamo mnogo igrača koji nisu iskusni, koji ne znaju kako se igra u Evroligi. Morate jednostavno da igrate bez onih koji nisu tu. Što se tiče publike ne možete da tražite više, to samo može da vas motiviše. Zvezda će pobeđivati, svi momci imaju iskustvo u Evroligi, Dušku je potrebno vreme da sve skocka, ali ne brinem se za njih - zaključio je Parker.

Podsećanja radi, u četvrtak uveče na klupi kluba sa Malog Kalemegdana debitovao je crnogorski stručnjak Duško Ivanović, koji je posle pobede istakao da je presudila "vera u sebe" njegovih izabranika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading