POSLE POBEDE NAD ASVELOM: Duško Ivanović uneo VELIKU PROMENU - drugačija Zvezda u nastavku Evrolige!

Autor:

Sport

17.11.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak igračima ulio samopouzdanje koje im je nedostajalo, a rezultat se odmah video tokom završnice susreta sa Asvelom.

POSLE POBEDE NAD ASVELOM: Duško Ivanović uneo VELIKU PROMENU - drugačija Zvezda u nastavku Evrolige!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović oglasio se posle pobedonosnog debija na klupi kluba sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su nadigrali Asvel u neizvesnoj završnici u 8. kolu Evrolige, a crnogorski stručnjak je istakao da je u "Pioniru" presudila "vera u sebe", koju Zvezda nije imala tokom prethodnih mečeva u eliti.

Veoma sam srećan, bila je veoma teška utakmica. Znali smo da su dobar tim. Prvo poluvreme smo igrali dobro u odbrani, dok je u drugom delu bilo lošije, izgubli smo snagu, čvrstinu i pre svega strpljenje u napadu. Mislim da smo dobili utakmicu zbog vere koju smo imali - naveo je Ivanović neposredno posle meča.

Strateg Zvezde se dotakao rotacije, tačnije činjenice da je koristio svih 12 igrača.

Sve zavisi od situacije na terenu. Zavisi od protivnika. Ne gledam da svakoga udovoljim, ovo nije socijalna ustanova - rekao je Ivanović, a potom je dodao:

Imali smo pad u drugom poluvremenu, pogledao sam igrače i video da su malo pali posle nekih trojki. To ne sme da se desi, da se padne… Možeš da napraviš grešku, da ti daju koševe, ali uvek moraš da veruješ. Video sam u drugom poluvremenu to, da je nekim pala glava.

Za kraj, Crnogorac je upitan na čemu crveno-beli moraju da rade, odnosno gde ima još prostora za napredak.

Moramo u puno segmenata, jer je ovo tim sa velikim ciljevima. Strašno puno, unutrašnja igra, spoljašnja, strpljenje u napadu… Pojedini igrači koji moraju puno više da daju, to je jedini način - zaključio je Duško Ivanović.

Podsetimo da su Francuzi srušeni košem Nemanje Nedovića na sedam sekundi pre kraja utakmice, a prvak ABA lige sada ima skor od 2-6 u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading