VELIKI PROBLEM ZA FRANCUZE: Najbolji igrač Asvela PROPUŠTA meč sa Crvenom zvezdom?

Autor:

Sport

17.11.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija nije baš najsjajnija u redovima Asvela pred večerašnji duel.

VELIKI PROBLEM ZA FRANCUZE: Najbolji igrač Asvela PROPUŠTA meč sa Crvenom zvezdom?

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras od 19 časova ekipu Asvela u meču sedmog kola Evrolige.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" biće prvi za Duška Ivanovića na klupi crveno-belih, nakon što je u ponedeljak zvanično predstavljen kao šef stručnog štaba. Debi na klupi Crvene zvezde će mu, po svemu sudeći, biti olakšan, jer je Nando de Kolo povređen i velike su šanse da propusti večerašnji duel, prenosi "Le Progre".

Foto: Starsport

Nando de Kolo je najveći trag ostavio u Feneru i CSKA iz Moskve

Asvel je privatnim avionom došao u Boegrad, kako bi se što bolje oporavio pred put za Dižon, gde ga očekuje gostovanje u subotu. Ti Džej Parker, trener Asvela, svestan je da će crveno-beli pokazati reakciju, s ozbirom na promenu trenera i dolazak Duška Ivanovića.

- Bila bi greška da gledamo ka tabeli... Zvezda ima veoma snažan tim, izuzetno talentovan, sa ogromnim evroligaškim iskustvom i dominantnim fizikalijama. Potrebna nam je reakcija, ali smo svesni i da Beograd nije pravo mesto za tako nešto. Posebno jer će novi trener izazvati veliku reakciju kod njih - rekao je Ti Džej Parker.

Od ranije je u redovima Asvela povređen Žofri Lovernj, a ukoliko ni De Kolo ne bude mogao da nastupi, francuski klub će se naći u velikim problemima pred večerašnji duel. Ukoliko francuski reprezentativac izostane, veće minute će svakako dobiti Pjer Džekson, Retin Obasoan i Antoan Dio.

Meč u Beogradu kreće u 19 časova, a Crvena zveda će juriti drugu pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrolige, pošto trenutno ima jedan trijumf, uz šest poraza. Francuzi, sa druge strane, imaju tri pobede i četiri neuspeha.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading