TEK ŠTO JE STIGAO: Crvena zvezda se EKSPRESNO razišla sa stranim plejmejkerom!

Autor:

Sport

03.11.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dugo trajala njegova epizoda na Malom Kalemegdanu.

TEK ŠTO JE STIGAO: Crvena zvezda se EKSPRESNO razišla sa stranim plejmejkerom!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Džejlen Adams, letošnje pojačanje Crvene zvezde, razišao se sa crveno-belima posle manje od četiri meseca saradnje, potvrdio je beogradski klub.

Adams je na Mali Kalemegdan stigao iz Australije, odnosno iz ekipe Sidnej Kingsa, a bio je i MVP tamošnjeg prvenstva. Sa epitetom velikog pojačanja je stigao u Beograd, ali nije uspeo da opravda očekivanja.

Mučio se Amerikanac još u pripremnim mečevima, a posebno je zakazao u Evroligi, gde je na tri odigrana meča postizao nešto manje od šest poena u proseku, uz oko tri asistencije, što mu je bilo dovoljno za prosečan indeks korisnosti od dva samo indeksna poena.

Republika

Foto: Starsport

Adams u dresu Crvene zvezde

Da situacija ne štima bilo je jasno kada je Crvenu zvezdu pojačao Luka Vildoza, iskusan evroligaški plejmejker, koji nije uspeo da se izbori za angažman u NBA ligi. Vildoza je odmah po dolasku kupio navijače u hali "Pionir", a svakako je najzaslužniji za pobede Zvezde u susretima protiv FMP-a, Bajerna i Igokee. Za svoje odlične partije je nagrađen i od strane ABA lige, koja ga je proglasila za MVP-a meseca oktobra.

Sa druge strane, dok je Vildoza igrao, Adamsa nije bilo ni u protokolu, pa je bilo i za očekivati da će doći do ovakvog ishoda. Američki kombo bek je sada slobodan u izboru nove sredine, a videćemo da li će to biti neki tim u Evropi, ili će sreću potražiti na nekom drugom kontinentu.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Pre Crvene zvezde i Sidnej Kingsa, Adams je nastupao i za Atlantu, Portland i Milvoki u NBA ligi, a jednu sezonu je proveo i u razvojnoj ligi, u dresu Viskonsin Herda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading