LOŠE VESTI IZ PIONIRA: Uzdanica Crvene zvezde doživela povredu!

Autor:

Sport

28.10.2022

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako loše vesti za Crvenu zvezdu stižu iz beogradske hale "Pionir".

LOŠE VESTI IZ PIONIRA: Uzdanica Crvene zvezde doživela povredu!

Foto: Starsport

Luka Mitrović, jedan od nakonstantijih igrača crveno-belih, doživeo je povredu i neće se više vraćati na teren u utakmici sa minhenskim Bajernom.

Mitrović je dobio udarac u četvrtom minutu utakmice, zbog kog je morao da napusti teren, a pošto pored terena sedi u civilnoj odeći, više ga nećemo gledati na parketu večeras. Mitrovićeva povreda može da predstavlja udarac za tim Vladimira Jovanovića, pošto su njegovo košarkaško umeće i iskustvo od nemerljivog značenja za tim sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsport

Mitrović u dresu Crvene zvezde

Mitrović je dobro započeo meč u Beogradu, baš kao i cela ekipa, pošto je na samom startu postigao dva poena, a za malo više od tri minuta na parketu je ubeležio i tri skoka, uz jednu asistenciju. Nažalost, povreda je sprečila ljubimca navijača Zvezde da do kraja meča pokaže sve svoje kvalitete.

Videćemo samo koliki je stepen povrede Zvezdinog centra i da li će Jovanović moći da računa na njega u predstojećim susretima. Ukoliko ne bude mogao da igra, njegove minute će morati da popune Martin, Raduljica i Petrušev.

Crvena zvezda i Bajern trenutno igraju meč u okviru 5. kola Evrolige, a utakmicu možete uživo pratiti na portalu Republika.rs.

Posle tri četvrtine, Crvena zvezda ima prednost od osam razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading