Veliko pojačanje za Zvezdu pred meč sa Bajernom!

Autor:

Sport

28.10.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična vest za sve Zvezdaše pred početak večerašnjeg meča protiv Bajerna.

Veliko pojačanje za Zvezdu pred meč sa Bajernom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Nemanja Nedović, letošnje počanje Crvene zvezde, debitovaće večeras u susretu 5. kola Evrolige, u kom se crveno-beli sastaju sa minhenskim Bajernom.

Nedović je u redove Crvene zvezde stigao iz atinskog Panatinaikosa, a vratio se u klub u kom je ponikao.

Nedović je u sastavu Crvene zvezde i biće među 12 igrača koji su na raspolaganju Vladimiru Jovanoviću.

Foto: Republika

Nedović u dresu Crvene zvezde

U timu je i Ben Bentil, dok nema ponovo Džejlena Adamsa, kao ni Dalibora Ilića, Ognjena Kuzmića, Miroslava Raduljice i Nikole Topića.

Zvezda računa na sledećih 12 igrača: Džon Holand, Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Filip Petrušev i Ben Bentil.

Nedović će pokušati da pomogne crveno-belima da dođu do prve pobede u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, u susretu jedine dve ekipe bez pobede. Protivnik Zvezdi će biti Bajern i Andrea Trinkijeri, koji je dobro poznat Zvezdašima, pošto je u dve sezone predvodio sa klupe ekipu Partizana.

U karijeri je osim za Crvenu zvezdu i Panatinaikosa, nastupao i za Lijetuvos Ritas, Unikahu, Armani Milano i Valensiju u Evropi, a bio je i član Golden stejt Voriorsa u NBA ligi. Takođe, nastupao je i za Santa Kruz Voriorse u razvojnoj ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading