PROBLEM NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda čeka Bajern bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Autor:

Sport

27.10.2022

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za sve navijače tima sa Malog Kalemegdana.

PROBLEM NA MALOM KALEMEGDANU: Crvena zvezda čeka Bajern bez NAJBOLJEG IGRAČA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Ben Bentil, jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, propustiće utakmicu 5. kola Evrolige protiv Bajerna iz Minhena zbog stomačnog virusa.

Košarkaš poreklom iz Gane neće biti na raspolaganju treneru Vladimiru Jovanoviću za sutrašnji duel protiv ekipe iz Nemačke.

Foto: Starsport

Ben Bentil u dresu Crvene zvezde

Bentil je ove sezone najkonstantniji košarkaš crveno-belih, a na dosadašnja četiri meča ima u proseku 14.8 poena, uz nešto malo manje od pet skokova. Sve to mu je dovoljno za prosečan indeks korisnosti od 14.2, po čemu je najbolji u redovima crveno-belog tima.

Ovo će znatno uticati na Zvezdu i njihovu pripremu utakmice protiv ekipe koju vodi Andrea Trinkijeri, s obzirom da ekipa Vladimira Jovanovića nema dostojnu zamenu za košarkaša iz Gane. Zbog toga se očekuje da će veću minutažu dobiti Filip Petrušev, a takođe se većim minutima mogu nadati i Stefan Lazarević i Luka Mitrović.

Sutrašnji duel posebno dobija na značaju kada se pogleda tabela, pošto su Crvena zvezda i Bajern Minhen jedine dve ekipe bez pobede u dosadašnjem toku elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Meč u Pioniru je na programu sutra od 19 časova, a crveno-beli će pred svojim navijačima probati da stignu do dugo čekane pobede u Evroligi.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading