MILAN MARIĆ PROGOVORIO O KRAJU VEZE! Glumac otvorio dušu: Svaki raskid je težak!

Autor:

Zabava

28.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić iskreno o ljubavi.

MILAN MARIĆ PROGOVORIO O KRAJU VEZE! Glumac otvorio dušu: Svaki raskid je težak!

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Glumac Milan Marić ne voli da govori o svom privatnom životu i ne komentariše ljubavni status. Iako je poznato da je u vezi sa Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, ali ni o tome ne govori i njihovu ljubav uspešno drži daleko od očiju javnosti.

Republika

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Milan Marić o devojkama

Milan važi za jednog od najpoželjnijih glumaca i neženja sa naše javne scene, a za Gloriju je progovorio o statusu koji ima u društvu kao se*s simbol, o ženama, vezama, ali i tome da li sebe vidi za deset godina sa porodicom i decom.

‒ Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: „Ajde, ajde, vreme ti je“... ‒ rekao je glumac, pa otkrio šta je to što prvo primeti na ženama:

Republika

Foto: ATA Images

Milan Marić o raskidima

‒ U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe.

Kako je pre sedam godina bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, otkrio je i da li je ikada bio ostavljan.

‒ Da. I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – zaključuje Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading