MARIJA ŠERIFOVIĆ JEDVA ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU! Zbog izostanaka išla na polaganje iz ČETIRI predmeta: Nisu imali razumevanje za mene!

Autor:

Zabava

27.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović ne krije da joj srednja škola nije lepo iskustvo.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JEDVA ZAVRŠILA SREDNJU ŠKOLU! Zbog izostanaka išla na polaganje iz ČETIRI predmeta: Nisu imali razumevanje za mene!

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Marija Šerifović ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli, ali njeno školovanje nije teklo kako je zamišljala. Naime, osnovnu i srednju školu je završila u rodnom Kragujevcu, ali je u četvrtoj godini gimnazije jedva završila razred.

U godišnjaku iz Prve kragujevačke gimnazije piše da  Marija nije sa uspehom završila razred, pa je zbog toga nastavno-naučno veće upućuje na polaganje razrednog ispita iz čak četiri predmeta, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović jedva završila srednju školu

- Marija Šerifović, kći Rajka i Verice - muzičara, rođena 14. novembra 1984. godine u Beogradu. Nije sa uspehom završila razred, već se upućuje na polaganje razrednog ispita iz: sociologije, filozofije, francuskog jezika i fizičkog vaspitanja.

Jasno je da je imala veliki broj izostanaka, a ni Marija nikada nije krila da joj srednja škola nije bila prijatno iskustvo.

- Izabrala sam čuvenu gimnaziju, samo zato što je bila u zgradi do muzičke škole. Nisam imala preveliku želju da baš tu gimnaziju pohađam, ali sada sam srećna što je sve tako ispalo, jer ni u jednoj drugoj ne bih stekla opšte znanje kao što sam u njoj. Prve dve godine su mi bile super, a posle sam više bila ispred škole nego u njoj, jer je počelo moje interesovanje za muziku - pričala je Marija svojevremeno, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović o srednjoj školi

- Sam bog mi je poslao učitelja Milanka Stefanovića da mi bude razredni, jer me je pokrivao kad sam popustila u školi. On je bio muzičar u slobodno vreme, svirao je romanse na harmonici, pa je razumeo moju potrebu za muzikom. Drugi profesori nisu bili blagonakloni prema meni kao on. Previše su trenirali strogoću na meni. Pošto nisu bili predivni, razrede sam završavala kao dobar ili vrlodobar đak. Da budem iskrena, ne nosim fantastične uspomene iz srednje pošto profesori nisu imali razumevanja za mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading