MILICA DABOVIĆ HTELA DA SE UBIJE! Bivša košarkašica u svojoj potresnoj ispovesti otkrila detalje PAKLA kroz koji je prolazila!

Autor:

Zabava

27.10.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica Milica Dabović u potresnoj ispovesti otkrila šokantne delove iz života.

MILICA DABOVIĆ HTELA DA SE UBIJE! Bivša košarkašica u svojoj potresnoj ispovesti otkrila detalje PAKLA kroz koji je prolazila!

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović prošla je težak životni period o kom je pričala i u javnosti više puta, a njena priča bi svaki put rasplakala čitavu naciju. Dok ju je svet slavio zbog izvanrednih rezultata u košarkaškoj karijeri i neverovatnog talenta koji je pokazivala na terenu, privatno je proživljavala pakao.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Milica Dabović o privatnom životu

Imala je brojne ljubavne brodolome i neslavne izbore partnera, mnogi su je izneverili, a svaki muškarac u kog se zaljubila i iskreno mu srce dala ju je povredio, što emotivno, što fizički. Jedan od njih je i otac njenog sina Stefana, koji ju je lagao sve vreme, živeo dupli život i na kraju je fizički maltretirao i zlostavljao. Ostavio je i sina, ne viđa ga i ne pruža mu trunku očinske ljubavi, a Milica nikada nije krila da je donela odluku da nikada neće dozvoliti da njen sin sazna ko mu je otac.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović priznala da je razmišljala da se ubije

Ona je sada za Srbiju Danas u potresnoj ispovesti otkrila da je nekoliko puta imala suicidne misli.

- Da li sam razmišljala da se ubijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog - jesam. Veruj da to nije bilo samo jedan put ili dva ili tri, nego često sam pomišljala da je najlakše da se ubijem. I onda sam rekla sebi: "Pa, Bože, šta ako ostanem živa?". Tako da, koliko sam luda sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading