OVO JE REVOLUCIJA, VRATIĆU MLADIMA STARE VREDNOSTI ŽIVOTA: Željko Mitrović o futurističkoj televiziji Insta.tv, otkrio sve detalje "Prvog benda Srbije" (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.10.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Ružičaste imperije, Željko Mitrović pred našim kamerama progovorio je o futurističkom pravcu Insta.tv-a.

OVO JE REVOLUCIJA, VRATIĆU MLADIMA STARE VREDNOSTI ŽIVOTA: Željko Mitrović o futurističkoj televiziji Insta.tv, otkrio sve detalje "Prvog benda Srbije" (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Vlasnik Pink media group Željko Mitrović večeras je otvorio novi projekat Insta.tv, na kom je pokrenuo emisiju ,,Prvi bend Srbije".  Početak ove televizijske revolucije pokrenuće potpuno novi i drugačiji talent šou program „Prvi bend Srbije“.

 

 

Mitrović je pred našim kamerama, pred samo spektakularno otvaranje Insta.tv-a progovorio o celom projektu. 

Republika

Foto: Promo

Insta tv

 

- Prvi bend Srbije" je šou koji je sadržina jednog celog kanala koji se zove Insta.tv, koji je lansiran danas, od kog očekujemo mnogo. Rešili smo da započnemo proces kako bi se možda nekome svideo neki instrument, a ne samo kompijuter. Da bi neke tradicionalne stare vrednosti pokušao da vratim mladim ljudima, ali ovaj šou je po svemu poseban - govori Željko. 

- Ono što je važno, ako nemate profil, možete da zapratite Instagram profil Instatv.rs, svaki njegov komentar će izaći, osim onih koji sadrže psovke ili neke nedozvoljene termine. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Željko Mitrović

 

- Od 100 njih 30, do 35 zaslužuju šansu. Svi misle da znaju da pevaju, istina je, ima najviše pevača, oni su se prijavili u velikom broju. Instrumentalista ima dovoljno, kvalitetnih, da možemo da idemo dalje. Ovo je budućnost, to nas je naučio lajv na Instagramu! To se može raditi u visokim produkcijama, sa velikim scenografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kalesu

29.10.2022 13:17

"...a ne samo kompijuter." KomPIJUuter? Blago nama s vama!

Zex

01.11.2022 21:03

Ti ćeš da vratiš stare vrednosti, ti koji se glavni generator šunda i glavni promoter polusveta.