MIRJANA KARANOVIĆ U SUZAMA ZBOG INCIDENTA: Glumica progovorila do detalja šta se desilo sa staricom! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović oglasila se nakon incidenta na Banjici.

MIRJANA KARANOVIĆ U SUZAMA ZBOG INCIDENTA: Glumica progovorila do detalja šta se desilo sa staricom! (FOTO)

Foto: instagram.com

Glumica Mirjana Karanović našla se u epicentru skandala sa jednom starijom gospođom, koja je zadobila teške povrede. Starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom.

Nakon što je došla sebi, Karanovićeva se oglasila za medije i otkrila sve do detalja šta se desilo. 

Republika

Foto: printscreen

Mirjana Karanović

 

- To je bila komšinica moje majke koja je meni došla na vrata i zahtevala da je pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. Ona dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka je naime pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio. Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno - počela je Mirjana u suzama i dodala:

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Mirjana Karanović u emisiji

 

Ništa, ja sam je podigla, sačekala da dođe Hitna pomoć. Njen sin ju je smirivao: "nije trebalo to da radiš". Posle mi se on izvinjavao i rekao da bi ja ipak trebalo da nateram svoju majku da ide u dom i sada mnogi ljudi u zgradi... to je postala čitava zavera... Ta žena je napravila čitavu jednu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj izvinila rekla da mi je žao, ali da je ona preterala. Moja majka ima 90 godina, pri svesti je i mentalno je sposobna. Izdao mi je neurolog uverenje pre nekoliko meseci. Ne mogu da je proglasim nesposobnom. A ta komšinica mi je rekla da će dovesti doktora koji će proglasiti moju majku ludom i da će morati u dom. Išla je u policiju i socijalno da prijavi moju majku i oni su joj rekli da se time ne bave - završila je Mirjana za Telegraf.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

29.10.2022 05:28

Mirjana u suzama?!!!Na,molim vas,nije amater,vrsna je glumica!Teško li je bilo odglumiti.Atarici suze(lažne)ne pomažu.Odradla žena,javna ličnost,tako da se ponaša?Nedopustivo!

Mićo

29.10.2022 15:27

@Ana - Može joj se.Kad ima para "poznati"advokati će dokazati da se jadnica samo branila od pobesnele bake.

Zoran

29.10.2022 18:38

Jadna Mira. Žrtva bezobrazne babe. Treba da je tuži za nadoknade štete za naneti duševni bol. 😂