OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI RAŽNATOVIĆKIN RAJ: Ceca dala pola miliona za renoviranje vile na Kipru!

Autor:

Zabava

28.10.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja kuća iz snova izgleda baš ovako. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more, kaže folkerka

OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI RAŽNATOVIĆKIN RAJ: Ceca dala pola miliona za renoviranje vile na Kipru!

Foto: Izvor: Instagram/Cecaraznatovic

Kako Republika saznaje, Ceca Ražnatović je dala pola miliona evra za renoviranje vile na Kipru i jedva čeka da sve bude gotovo, pa da sa porodicom uživa u pravom luksuzu.
Naime, Ceca ne krije da je oduvek zamišljala baš ovakvu kuću, koju joj je predložila kuma Viki Miljković. Čim je pogledala projekat, odmah je pristala i nije pitala koliko košta.

Foto: Privatna arhiva

Cecina vila na Kipru

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more. Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što si mi pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća - prokomentarisala je Ceca, a što se troškova renoviranja tiče, kaže da je njoj kvalitet na prvom mestu:

Foto: Privatna arhiva

Kupatilo u kući

- Nikada se u životu nisam cenkala. Bitan mi je kvalitet i ja to rado plaćam.

Kako dalje saznajemo, Ražnatovićka ulazi u fazu totalnog renoviranja kuće na Kipru. Jedan deo će morati da sruši kako bi do detalja sve preuredila. Ceca će u svom renoviranom domu imati i veliku teretanu s najmodernijim spravama, ali i jednu igraonicu da bi i njeni unuci imali prostor za sebe.

Foto: Privatna arhiva

Hodnici

- Jako mi je bitno da imamo igraonicu da bi se moji unuci, a i ostali malci igrali i provodili kvalitetno slobodno vreme.
Inače, kompletno renoviranje, kao i Cecino oduševljenje kada je shvatila da će imati kuću iz snova, biće prikazani u "Ceca show" na TV Blic.

Foto: Privatna arhiva

Cecina vila na Kipru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mm

29.10.2022 04:03

Srbijo, Srbijo