STRAVIČAN POŽAR U NIŠU: U buktinji nestao stan, povređena žena, komšije kažu da je bilo jezivo!

Autor: Republika

Hronika

27.10.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan je potpuno uništen u požaru u Nišu, a žena je zadobila opekotine.

STRAVIČAN POŽAR U NIŠU: U buktinji nestao stan, povređena žena, komšije kažu da je bilo jezivo!

Foto: Nikola Mutić

Vatrogasci se bore sa požarom

Žena starosti oko 60 godine je povređena danas nakon što je oko 13.15 sati izbio požar u stanu na drugom spratu zgrade u Nišu.

Kako se saznaje, stan je potpuno uništen, a žena je zadobila opekotine prvog stepena i nalazi se na kiseoničnoj potpori UKC Niš.

- Kandilo je zapalilo tepih, a žena je bolesna i sporo se kreće. Dok je ona došla, vatra je zahvatila pola sobe. Bilo je jezivo, dim je ispunio celu zgradu - priča jedna stanarka, piše Blic. 

Troje stanara su evakuisali vatrogasci od kojih je jedna žena koja živi u stanu. Ostalo dvoje, prema prvim procenama nije teže povređeno.

- Žena je sama izašla iz stana. Nagutala se dima i bila je blago oprljena vatrom. Srećom je uspela da izađe iz stana. Vatrogasci su brzo došli srećom i počeli da gase - pričaju stanari.

Kako se saznaje požar je lokalizovan.

Javnost još uvek pamti stravičan požar u Nišu koji se dogodio pre deset dana. Naime, 16. oktobra je izbio požar u zgradi u Triglavskoj ulici.

Požar je oko 17.15 sati izbio u podrumskim prostorijama, a veliki dim se proširio na čitavu zgradu. Većina stanara je odmah napustila svoje stanove, a osmoro starih, bolesnih i dece, kao i jednog psa evakuisali su vatrogasci.

Dve odrasle osobe i troje dece hospitalizovano je tada u niškom Kliničkom centru nakon požara.

- U UKC je doveženo 5 osoba, dve žene i troje dece. Žene su nakon opservacije na odeljenju toksikologije, puštene kući u stabilnom stanju, dok su deca dobila kiseoničku terapju i stabilno su - rekli su tada u UKC-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading