Andrea Trinkijeri NA MUKAMA pred povratak u Beograd!

Autor:

Sport

22.10.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana ima neočekivan problem.

Andrea Trinkijeri NA MUKAMA pred povratak u Beograd!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Košarkaši Crvene zvezde katastrofalno su krenuli u novu evroligašku sezonu.

Poraz od Reala u Madridu bio je četvrti vezani neuspeh za četu Vladimira Jovanovića koja jedina, uz Bajern iz Minhena, nema pobedu u elitnom evropskom takmičenju.

Upravo će se ova dva tima sastati u narednoj rundi, a pred utakmicu koje će se odigrati u Beogradu, na Mali Kalemegdan stigle su odlične vesti. Bivši trener Partizana, Andrea Trinkijeri, našao se na mukama jer je jedan od najiskusnijih igrača Bajerna, koji trenutno vodi, Otelo Hanter, povredio butni mišić protiv Olimpije iz Milana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Otelo Hanter blokira Brajana Danstona

 

Prve prognoze su da Hanter nije ozbiljnije povređen, ali je gotovo izvesno da će odsustvovati najmanje sedam dana. To znači da je realno da će iskusni centar propustiti meč protiv Crvene zvezde koji je zakazan za petak u 19 časova u Beogradu.

Hanter je proveo šest minuta na terenu protiv Milana, postigao je četiri poena, a povredio se bez kontakta sa protivnikom i momentalno je otišao put svlačionice.

Bajern je na velikim mukama, pa pored Hantera, protiv Milana nije bilo ni Ogastina Rubita, Džejsona Džordža i Žan Marka Šiška. Veliko je pitanje ko će sve od njih biti na terenu protiv Crvene zvezde.

Hanter je sezonu počeo sa osam poena, pet skokova, 1,3 asistencijom i indeksom 12,8 raspoređeno kroz dosadašnje četiri utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading