TRINKIJERI IMA TRAUME OD BERONA: Bili srušio Bajern, Vajler-Beb tragičar domaćih!

Autor:

Sport

20.10.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo mu je Beron presudio.

TRINKIJERI IMA TRAUME OD BERONA: Bili srušio Bajern, Vajler-Beb tragičar domaćih!

Foto: Starsport

Bili Beron

Košarkaši Armanija iz Milana stigli su do nove pobede u ovogodišnjoj Evroligi, nakon što su u Minhenu savladali Bajern sa 83:81.

Koš odluke postigao je Bili Beron, koji je iskoristio nepažnju domaćih i na 20 sekundi do kraja ubacio trojku za prednost gostiju (82:81). Na taj način je presudio Trinkijeriju, baš kao i u plej-ofu Aba lige i Superlige Srbije 2019. godine.

Imali su domaći napad za pobedu, Vinston je promašio, ali je Hajnsu ispala lopta na defanzivnom skoku, pa su domaći dobili novu šansu na četiri sekunde do kraja.

Beron je po uvođenju lopte napravio faul, pa je Vajler-Beb dobio priliku da dovede svoj tim u prednost. Ipak, nemački reprezentativac je promašio oba slobodna bacanja, za pravi šok u hali.

Armani je stigao do defanzivnog skoka, a Beron je fauliran na sekund i po do kraja. Pogodio je prvo, drugo namerno promašio, a Zipser je probao sa skoro celog terena za pobedu. Bio je jako blizu, ali je njegov šut završio samo na obruču, pa je Armani stigao do treće pobede u četiri kola.

Sa druge strane, Bajern je izgubio i četvrti meč, pa se sada nalaze na samom začelju tabele sa svim porazima. Priliku da poprave svoj skor imaće sledeće nedelje, kada će u "Pioniru" gostovati ekipi Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading