IZGUBILA SAM ARKANOVU BEBU! Ceca otkrila najveću tajnu, bolnu istinu krila je punih 27 godina!

Autor:

Zabava

20.10.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović prvi put je progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.

IZGUBILA SAM ARKANOVU BEBU! Ceca otkrila najveću tajnu, bolnu istinu krila je punih 27 godina!

Foto: Republika.rs

Pevačica Ceca Ražnatović već decenijama je prisutna na javnoj sceni i važi za jednu od najvećih zvezda sa naših prostora. Iako je svaki njen korak pod budnim okom javnosti, pojedini detalji iz njenog života sve do sada bili su potpuno nepoznati.

Naime, Ceca je prvi put javno progovorila o bolnim trenucima sa kojima se suočila pre gotovo tri decenije, kada je izgubila bebu mesec i po dana pre udaje za Željka Ražnatovića Arkana.

 

Foto: Printscreen Youtube Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

 

- Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće - otkrila je Ceca Ražnatović posle 27 godina ćutanja u novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca šou", koja će biti emitovana u petak od 22 sata na Blic televiziji.

Pevačica je imala spontani pobačaj mesec i po dana pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana 19. februara 1995.

- Dogovorili smo svadbu u februaru, čekali smo bebu. U međuvremenu sam izgubila bebu, ali smo termin svadbe tada ostavili. Nismo ga menjali, 19. februara 1995. godine smo se venčali - ispričala je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
pinokio

20.10.2022 21:16

koga bre ti zanimas i beba tog tvog kriminalca . Kao da Srbija nema preca posla i problema . idi bre begaj budaletino .