TO SE NIJE MOGLO NAZVATI TENISOM! Rubljov SVE IZNENADIO rečima o Novaku!

Autor:

Sport

17.11.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je počistio Rusa, a ovaj je imao šta da kaže.

TO SE NIJE MOGLO NAZVATI TENISOM! Rubljov SVE IZNENADIO rečima o Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, na spektakularan način plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Torinu.

Đoković je ostvario dve pobede bez izgubljenog seta, protiv Stefanosa Cicipasa (7:6, 6:4) i Andreja Rubljova (6:4, 6:1), a ruski teniser hvalio je igru Srbina po završetku meča:

Mislim da smo odigrali samo jedan set jer sam u drugom potpuno 'pregoreo'. To se nije moglo nazvati tenisom, odmah je bilo jasno šta će se desiti. U prvom setu mi je najteže bilo, pogotovo zbog podloge ovde, protiv Novakovog servisa - istakao je Rubljov.

Prokomentarisao je i Novakov servis koji je bio fenomenalan:

- Uglavnom nisam imao ni šansu nešto da uradim. Možda jednom na 30:30 ili 15:15, ali stvarno nije bilo nekih posebnih prilika.

Rus je takođe istakao da su Novak i Rafa uvek favoriti bez obzira o kom turniru se radi. 

- Svi su očekivali da njih dvojica igraju finale. Što se ostalih tiče, ne znam ni šta bih rekao jer je Novak jedan od najvećih. Na svakom turniru na kojem igra on je favorit - podvukao je Rubljov. 

I sam Novak je blistao posle ovog meča:

- Igrao sam dobro, jedan od najboljih mečeva u godini. Andrej je težak protivnik. Pronašao sam prave odluke u pravim trenucima. Igrali smo mnogo dugih relija, napravio sam sjajan ritern na set lopti. Malo je pao energetski u drugom setu, momentum je bio na mojoj strani. Sve u svemu, neverovatna partija danas - rekao je Novak, pa dodao:

- Drago mi je da sam prošao. Pritisak za pobedom je uvek prisutan. Izaći ću sa nadom da mogu da pobedim Medvedeva. Biće sjajna bitka. Probaću da udaram lopticu dobro. Iako sam obezbedio polufinale, fokus je na svakom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading