NOVI POČETAK CRVENO-BELIH: Evo gde možete pratiti duel Zvezde i Asvela u Evroligi!

Autor:

Sport

17.11.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi Duška Ivanovića na klupi Crvene zvezde u vrlo značajnoj utakmici za crveno-bele.

NOVI POČETAK CRVENO-BELIH: Evo gde možete pratiti duel Zvezde i Asvela u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras od 19 časova meč sedmog kola Evrolige, a rival će u dvorani "Aleksandar Nikolić" biti ekipa Asvela.

Crveno-beli su početkom ove nedelje doživeli velike promene na klupi, pošto je Vladimira Jovanovića zamenio Duško Ivanović, iskusni crnogorski stručnjak. Upravo se navijači Zvezde nadaju da je to ono što je falilo i da kreće preokret u sezoni.

Foto: Starsport

Dobrić i Mitrović se vraćaju u tim posle nastupa za Srbiju

Ipak, zadatak neće biti ni malo lak, pošto u Beograd stiže ekipa Lion Vilerbana, poznatija pod imenom Asvel, koja je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ostvarila tri pobede uz četiri poraza. Francuze predvodi Nando de Kolo, koji je godinama jedan od najboljih igrača u Evropi, a tu su i Dejvid Lajti, Jusufa Fal, Retin Obasoan...

Sa druge strane, Crvena zvezda se naalzi na dnu elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi, sa skorom od jedne pobede i šest poraza. 

Meč iz Beograda, po običaju neće moći mnogo ljudi da gleda, pošto je prenos samo na televiziji "Sport klub", i to na njihovom drugom kanalu.

Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a zanimljivo je da je ovo tek treći meč Zvezde pred svojim navijačima ove sezone. Prethodno, tim sa Malog Kalemegdana je izgubio od Panatinaikosa, ali je slavio protiv minhenskog Bajerna.

Drugi srpski predstavnik, ekipa Partizana, igra svoj meč osmog kola sutra, kada će u beogradskoj "Areni" rival biti ekipa Makabija iz Tel Aviva.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading