POPUT RADONJIĆA! Iskustvo, disciplina i autoritet: Legenda Zvezde otkrila šta sve NOVI TRENER donosi crveno-belima!

Autor: N. K.

Sport

12.11.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena trenera očekivana zbog loših rezultata, crnogorski stručnjak na Mali Kalemegdan donosi iskustvo i disciplinu, ocenio je za naš portal proslavljeni as crveno-belih Vladimir Cvetković.

POPUT RADONJIĆA! Iskustvo, disciplina i autoritet: Legenda Zvezde otkrila šta sve NOVI TRENER donosi crveno-belima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Crvena zvezda je odlučila da napravi rokadu na klupi posle slabog starta sezone. Vlada Jovanović napušta Mali Kalemegdan, nakon samo nekoliko meseci, a na njegovo mesto dolazi iskusni stručnjak Duško Ivanović.

Ovaj 65-godišnji crnogorski strateg najbolje rezultate beležio je kao trener Baskonije, koju je vodio u tri navrata, a sa kojom se poslednji put rastao tokom prošle godine. Ivanovićev prvi cilj je da sa crveno-belima popravi skor u Evroligi, koja je započeta sa učinkom 1-6, uz jedini trijumf nad minhenskim Bajernom u Beogradu.

Republika

Foto: Starsport

Rokada na Malom Kalemegdanu - Ivanović umesto Jovanovića na klupi Zvezde

Legenda aktuelnog prvaka ABA lige Vladimir Cvetković promenu trenera opisao je „očekivanom“, a izrazio je očekivanje da će tim sa Ivanovićem na čelu funkcionisati „bolje“.

- Rezultati su jedino merilo rada, a sa Jovanovićem su izostali. Košarkaški klub je podložan javnoj kritici, kako od strane medija, tako i od navijača, pa je promena bila neminovna. Smatram da igrački kadar poseduje zavidan kvalitet, a za vrhunske rezultate potreban je trener sa iskustvom, kakav je crnogorski stručnjak. Ivanović će doneti autoritet i disciplinu, a ekipa bi mogla da funkcioniše na sličan način kao pod Dejanom Radonjićem, u oba navrata. Očekujem ozbiljan pomak na bolje - ocenio je Cvetković u razgovoru za portal Republika.

Republika

Foto: Starsport

Iskusan trener donosi rezultate - Cvetković o Dušku Ivanoviću

Ivanović bi na klupi Zvezde trebalo da se zadrži bar do leta 2024. godine, a priliku za debi imaće protiv Asvela u osmom kolu elitnog takmičenja (četvrtak, 19 časova, dvorana „Aleksandar Nikolić).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading