FOTO UBOD: Košarkaš crveno-belih se OPIJAO dok je gledao kako Zvezdini fudbaleri gube od Monaka

Autor:

Sport

04.11.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo 24 sata kasnije ga čeka duel u Evroligi protiv istog rivala.

FOTO UBOD: Košarkaš crveno-belih se OPIJAO dok je gledao kako Zvezdini fudbaleri gube od Monaka

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Monako - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da dočekaju treće uzastopno proleće u Evropi, pošto su u četvrtak uveče u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope doživeli ubedljiv poraz od Monaka u gostima.

Podršku šampionu Srbije pružali su i košarkaši Crvene zvezde, koji će u petak od 21 čas gostovati takođe Monaku, u okviru šestog kola Evrolige.

Republika

Foto: Vladimir Zogović

Košarkaši Crvene zvezde bodre fudbalere u Monaku

Međutim, oni nisu bili jedini košarkaši koji su bodrili svoju fudbalsku sekciju, već su to radila i dva člana ekipe Monaka.

U pitanju su bivši as Zvezde Džordan Lojd i junak ove priče Majk Džejms.

Naime, najbolji košarkaš crveno-belih iz Kneževine je odlučio da se počasti pivom dok uživa u predstavi na stadionu "Luj II", a njega je zabeležila televizijska kamera.

Republika

Foto: Printscreen/Arena sport 1 premium

Majk Džejms drži pivo i u društvu Džordana Lojda gleda fudbalsku utakmicu Monako - Crvena zvezda

Da li je pivo sa kojim je uhvaćen u kadru bilo jedino koje je MVP Evrolige za mesec oktobar popio tokom fudbalske utakmice Monaka i Crvene zvezde je za sada nepoznanica, a kako će uticati na njegovu igru videćemo već u petak uveče kada izabranici Saše Obradovića dočekuju pulene Vladimira Jovanovića.

Podsetimo, sezonu u Evroligi su "Kneževi" i šampioni Srbije, ABA lige i Kupa Radivoja Koraća su krenuli potpuno različito. Monako je upisao četiri trijumfa i samo jedan poraz, dok je Crvena zvezda trenutno na skoru 1-4, pa je kristalno jasno da tim sa Malog Kalemegdana dolazi kao autsajder na noge bogatom rivalu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading