BORJAN ZAKOPAO ZVEZDU, PA PORUČIO: Nismo mogli da povežemo par pasova! VAR ubija fudbal

Autor:

Sport

03.11.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten šampiona Srbije nije krio nezadovoljstvo posle poraza u Kneževini.

BORJAN ZAKOPAO ZVEZDU, PA PORUČIO: Nismo mogli da povežemo par pasova! VAR ubija fudbal

Foto: Tanjug/AP

Trenutak kada Milan Rodić daje autogol protiv Monaka, a Milan Borjan nemoćno posmatra

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope poraženi od Monaka, a jedan od glavnih krivaca bio je Milan Borjan koji je na samom startu meča primio gol koji ide njemu na dušu.

Golman crveno-belih je preuzeo odgovornost za prvi od tri pogotka Kevina Folanda, ali je ukazao i na ostale stvari koje nisu valjale u igri prvaka Srbije.

- Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i Kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu - počeo je Borjan.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan tokom meča sa Monakom

Pri rezultatu 3:1 je poništen gol Aleksandra Pešića, što je svakako loše uticalo na ekipu Miloša Milojevića koja je tada bila u naletu.

- VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje...

Najvatreniji navijači su i prešli kilometre da bi bodrili svoju Crvenu zvezdu na Azurnoj obali.

- Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom - poručio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading