MILOJEVIĆ OTVORIO DUŠU: Rezultat 4:1 je baš ZAKUCAVANJE

Autor:

Sport

03.11.2022

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Crvene zvezde neraspoložen posle poraza od Monaka.

MILOJEVIĆ OTVORIO DUŠU: Rezultat 4:1 je baš ZAKUCAVANJE

Foto: Vladimir Zogović

Miloš Milojević na konferenciji za medije posle poraza od Monaka

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da po treći put zaredom prezime u Evropi, pošto su u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope poraženi od Monaka u gostima.

Odmah posle meča je trener crveno-belih Miloš Milojević dao kratku izjavu pred TV kamerama, a ubrzo zatim je došao i na konferenciju za medije.

Dosta problema po bokovima, nismo kotrolisali igru dva na dva. Jesu snažniji, ali nije dobro. Nismo otvorili meč kako je trebalo, a posle gola je bila totalno druga slika. Sve se to odrazilo na ekipu koja se demoralisala, čak su mogli još da nas kazne. To protiv ekipe kao što je Monako ne može da prođe. U drugom poluvremenu smo ponovo primili nesrećan gol, to su detalji koji odlučuju. Njima je sve išlo, a nama ništa. Rezultat 4:1 je baš zakucavanje nas u dve zone, nismo kompaktni, išli smo grlom u jagode. Previše grešaka za dobru ekipu kakva je Monako - rekao je Zvezdin strateg na početku obraćanja novinarima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miloš Milojević na stadionu "Luj II"

Prisutne predstavnike "sedme sile" je zanimalo da li se Milojević kaje zbog nečeg.

- I da i ne. Hipotetičko je pitanje. Igrali smo ofanzivno jer nam je trebalo. Ne slažem se da je problem bio kod zadnjeg veznog, drugi su grešili. A, da li bi bili čvršći da smo imali defanzivnog vezistu, to je sigurno.

Potom je upitan da prokomentariše celu evropsku sezonu svog tima.

-  Bilo je hrabro da ovde prolaz tražimo. Trebalo je da ostvarimo bolji rezultat s Monakom u Beogradu i protiv Ferencvaroša u Budimpešti, to su bili brejkovi. Imamo neki sindrom da pravimo krupne greške, na ovoj sceni se to jako skupo plaća, a čak greše i najiskusniji igrači. Za Zvezdu nije dobro da ne prezimi u Evropi, ali na greškama se uči - podvukao je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading