"DELIJE", ŽAO MI JE - HVALA VAM NA SVEMU: Milojević preuzeo ODGOVORNOST za eliminaciju iz Evrope!

Autor:

Sport

03.11.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg aktuelnog prvaka Srbije nakon bolnog neuspeha u kneževini.

"DELIJE", ŽAO MI JE - HVALA VAM NA SVEMU: Milojević preuzeo ODGOVORNOST za eliminaciju iz Evrope!

Foto: Tanjug/AP

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević na stadionu "Luj Drugi"

Fudbaleri Crvene zvezde, teškim porazom na stadionu "Luj Drugi" od Monaka, eliminisani su iz Evrope, a trener našeg najtrofejnijeg kluba Miloš Milojević izneo je utiske posle neuspešne evro-jeseni.

- Mnogo detalja nisu bili dobri. Loše smo otvorili meč, pa nas je prvi primljeni gol pokolebao. Izuzetno naivno smo primili golove, a greške koje smo pravili skupo su nas koštale. Takođe, poništen nam je drugi pogodak, koji nas je mogao vratiti u utakmicu, a tim kao što je Monako takve stvari ne prašta - počeo je strateg crveno-belih, koji je potom upitan da li je bolje da je od prvog minuta na teren izveo sastav koji je počeo drugo poluvreme.

- Ja ne bežim od svoje odgovornosti. Sada je lako biti pametan, stojim iza svojih odluka.

- Ostaje žal zbog navijača koji su došli da nas podrže. Osim ove, i utakmice u Trabuonu, pokazali smo da vredimo i da zaslužujemo proleće u Evropi, ali nije se desilo - zaključio je Milojević.

Aktuelni prvak Srbije sada se okreće obavezama u Mozzart Superligi Srbije, a naredni meč ga očekuje u nedelju kada na stadion "Rajko Mitić" stiže lučanska Mladost.

Ostaje nam da vidimo hoće li naš drugi predstavnik izboriti evropsko proleće u Humskoj, a dešavanja sa meča Partizan - Slovacko možete pratiti UŽIVO na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading