MILOJEVIĆEV MEČ KARIJERE: Pred okršaj u kneževini, trener Zvezde otkrio ko APSOLUTNO ZASLUŽUJE da nosi dres Srbije u Kataru!

Autor: V. Z.

Sport

02.11.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kormilar crveno-belih najavio gostovanje Monaku, oglasio se i Stefan Mitrović.

MILOJEVIĆEV MEČ KARIJERE: Pred okršaj u kneževini, trener Zvezde otkrio ko APSOLUTNO ZASLUŽUJE da nosi dres Srbije u Kataru!

Foto: Republika

Konferencija za medije Crvene zvezde u Monaku

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta gostuju ekipi Monaka u meču poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope. Uoči okršaja u "kneževini", tokom kojeg će srpski šampion pokušati da osvoji ceo plen vredan evropskog proleća, održana je konferencija za medije kojoj su prisustvovali trener crveno-belih Miloš Milojević i ofanzivac Stefan Mitrović.

 

 

- Jeste najveća utakmica u dosadašnjem toku karijere, ali da ne ostane na tome. Zvdzda uvek ide na pobedu. Da dobijemo utakmicu i kontrolišemo je od pocetka. Nadam se da možemo, ali zavisi i od snage protivnika - odgovorio je Milojević na pitanje da li je ovo njegov "meč karijere".

Strateg aktuelnog šampiona Srbije dotakao se i statusa Strahinje Erakovića, pošto je upitan ko će početi meč na poziciji desnog beka.

Ne mogu to da otkrijem. Što se tiče Erakovića, on će igrati na poziciji na kojoj može da pruži najviše. On je odnosom prema obavezama zaslužio da nosi dres Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru. Odmorili smo ga protiv Kolubare, a sutra će se naći na terenu - istakao je Milojević.

Trener Zvezde ima jasan plan za četvrtak, posebno ono što želi da promeni u odnosu na poraz od Monaka u Beogradu (0:1).

- Presudiće motivacija, priprema i fokus. U prvom meču nas je nepažnja koštala poraza, a sada moramo da uradimo prave stvari u pravo vreme. Takođe, obavezno je da budemo bar za nijansu ofanzivniji i konkretniji nego na "Marakani".

Sudbina Zvezde umnogome zavisi i od okršaja Trabzon - Ferencvaroš, a srpskom predstavniku odgovara što lošiji rezultat "Olouje Crnog mora".

Očekujem fudbalsku, fer utakmicu. Iako nisam previše razmišljao o njoj, smatram da je Trabzon bolji.

Svoja očekivanja izneo je i Stefan Mitrović koji je duel sa Monakom opisao kao "finale".

- Očekuje nas izuzetno zahtevan meč, Monako je fizički najkvalitetnija ekipa u grupi. Ovaj susret je za nas finale, a cilj je jasan - nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Ja ću pokušati da iskoristim svoju brzinu i sposobnosti kako bih pomogao ekipi da osvoji ključne bodove - apostrofirao je bivši igrač niškog Radničkog, a potom je dodao da bi voleo da zatrese mrežu Francuza, ali mu je od toga preči prolazak dalje.

- Voleo bih da postignem gol, ali ipak je najvažnija pobeda.

Zvezdina ekspedicija u sredu uveče je održala trening u Monaku, a uoči završne runde jedini siguran u grupi H je mađarski šampion koji je obezbedio prolaz u osminu finala sa nedostižnih deset bodova. Monako je osvojio sedam, prvaci Srbije i Turske po šest, pa nas čeka drama posle koje će biti raspodeljene evropske vize za proleće...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading