KAPITENSKI: Borjan poslao moćnu poruku posle slikanja sa Lazićem

Autor:

Sport

02.11.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove scene su melem za oči svih Zvezdaša.

KAPITENSKI: Borjan poslao moćnu poruku posle slikanja sa Lazićem

Foto: Vladimir Zogović

Fudbaleri i košarkaši Crvene zvezde u četvrtak, odnosno petak, igraju međunarodne utakmice protiv fudbalske i košarkaške sekcije Monaka, pa su iskoristili priliku da zajedno avionom otputuju u Kneževinu.

FK Crvena zvezda u četvrtak od 18.45 gostuje u poslednjem kolu Lige Evrope, dok KK Crvena zvezda dan kasnije od 21 čas igra svoj meč šestog kola Evrolige.

Fudbaleri crveno-belih će na stadionu "Luj II" imati imperativ pobede, jer im samo ona garantuje evropsko proleće, dok je trijumf i te kako potreban i košarkašima koji trenutno imaju skor 1-4 u elitnom takmičenju.

Tom prilikom su na aerodromu zajedničku fotografiju napravili kapiteni fudbalske i košarkaške sekcije crveno-belih Milan Borjan i Branko Lazić.

Republika

Foto: Vladimir Zogović

Zvezdini kapiteni: Branko Lazić i Milan Borjan

- Hajde da pobedimo i jedni i drugi, pa da posle zajedno slavimo - rekao je golman kluba iz Ljutice Bogdana tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading