PEVAČ TUŽIO ĆERKU ZBOG ALIMENTACIJE OD 130 EVRA: Slupao vozni park od 200.000, sad tvrdi da nema novca! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Grdović tvrdi da nema ćerki da daje 130 evra za alimentaciju

PEVAČ TUŽIO ĆERKU ZBOG ALIMENTACIJE OD 130 EVRA: Slupao vozni park od 200.000, sad tvrdi da nema novca! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Pevač Mladen Grdović šokirao je javnost kada je odlučio da tuži ćerku(19), jer je smatrao da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer je otišao u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra.

Kako prenose hrvatski mediji, ono što je neobično u ovoj priči jesu ti navodi da Mladen Grdović nema za alimentaciju, a vozi skupe automobile, dok mu je ćerka viđena kako konobariše.

 

 

Naime, kako je poznato, pevač voli skupe automobile, pijančenje, ali i brzu vožnju pa je tako slupao mercedesa, jaguara, ferarija...

Prvu nesreću Mladen Grdović (64) imao je 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

- Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati - rekao je svojevremeno Grdović, prenosi 24sata.hr.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Mladen Grdović

* 2009. pevač se napio u Zadru. Častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime "pomeo" stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

* 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmjerila 2,7 promila alkohola u krvi.

* 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana posle.

* 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće. U bolnici su mu tad izmerili 3,61 alkohola u krvi.

Podsetimo, Grdović je na sudu tvrdio da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja. Zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od 40 godina. Zadarski sud prihvatio je Grdovićeve dokaze kako više nema novca za ćerkino izdržavanje iako je od oktobra ove godine odradio preko 20 nastupa, od Sovića, preko Toronta do Nedelišća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading