RAZDVOJENOST IM TEŠKO PADA: Ceca OVIM potezom otkrila kako se oseća jer Anastasija živi daleko od nje, mreže se usijale! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2022

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović jednim statusom otkrila kako se oseća jer je Anastasija sve češće u Sevilji

RAZDVOJENOST IM TEŠKO PADA: Ceca OVIM potezom otkrila kako se oseća jer Anastasija živi daleko od nje, mreže se usijale! (FOTO)

Foto: Printscreen/Blic Tv

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović već neko vreme živi sa našim poznatim fudbalerom Nemanjim Gudeljom u Sevilji, a njena majka priznaje da joj razdvojenost od ćerke teško pada.

Anastasija Ražnatović već neko vreme uspešno balansira između ljubavnog i poslovnog života, pa trenutno živi na relaciji Španija-Srbija, a njena majka sada je na svojim društvenim mrežama pokazala kako se oseća povodom toga. 

Republika

Foto: Blic TV

Anastasija Ražnatović

Naime, Anastasija je već neko vreme u Sevilji, a Ceca je na svom Fejsbuku otkrila kako se oseća zbog njihove sve češće razdvojenosti:

-Nedostaješ, devojko - napisala je Ceca na Fejsbuku.

Republika

Foto: Printskrin/fejsbuk

Anastasija Ražnatović

Inače, majka i ćerka Ražnaotiv su u svom rijalitiju na Blic televiziji otkrile da imaju prijateljski odnos, dok je Anastasija priznala da je niko bolje ne razume od majke, ali da je odlučila da balansira između ljubavi, posla i porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Перагеније

31.10.2022 19:57

Сина не сме да помене?