BOLNA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Pevačica bila u depresiji: "Život koji sam imala prekinuo se preko noći"

Autor:

Zabava

21.10.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Anastasija Ražnatović progovorila o teškom životnom periodu.

BOLNA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Pevačica bila u depresiji: "Život koji sam imala prekinuo se preko noći"

Foto: Printscreen/Blic Tv

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je u novoj epizodi serijala "Ceca show" koji se emituje večeras od 22h na Blic televiziji kako je izgledao njen život na Kipru.

- Život na Kipru pamtim i po lošem, i po dobrom. Sve se to jako brzo izdešavalo. U mesec dana smo život promenili. Tokom letnjeg raspusta nam je saopšteno da je najbolje da se prebacimo na Kipar i da tamo nastavimo školovanje - rekla je Anastasija.

Selidba je za nju bila jako stresna.

- To je za mene bio šok, bila sam potpuno nepripremljena. Jednostavno se sve brzo desilo, život koji sam znala se prekinuo preko noći. Našla sam se u novoj državi, bez prijatelja i porodice, ali eto, preživela sam - kaže pevačica.

Foto: Printscreen/Blic Tv

Anastasija Ražnatović

 

Opisala je i kako je izgledao njen regularan dan.

- Tri godine sam se školovana na Kipru. Mogu da kažem da je bilo vojnički. Imali smo uniforme u školi, ustajala sam svako jutro u 5 i 30h, menjala sam dva autobusa kako bih došla do škole. Ceo dan bih provela u školi, pa se posle vraćala kući neposredno pre nego što treba da padne mrak - ispričala je Anastasija.

Bila je u depresiji

Pevačica ne krije da je u tom periodu života upala u depresiju i da je utehu pronalazila u hrani.

- To je period kad sam se strašno ugojila. Bila sam u nekoj vrsti depresije. Osećala sam se usamljeno i to je doprinelo tome da uđem u depresiju. Svašta se u tom periodu dešavalo i to je bilo jako stresno za mene. Za moje malene godine to je sve bio veliki stres - rekla je Anastasija.

Foto: Printscreen/Blic Tv

Anastasija Ražnatović u "Ceca show"-u

Utehu je pronalazila u hrani

Hranom je hranila prazninu koju oseća u sebi.

- Kada razmišljam o tome, to je neka loša strana po čemu pamtim Kipar. Jela sam više nego što treba, hranom sam hranila tu svoju prazninu. To mi je bila neka vrsta utehe, tako sam se nosila sa tim - ispričala je Anastasija.

Ipak, Ražnatovićeva je zahvalna na tom iskustvu.

- Ja sam na Kipru imala i ulogu Veljkove mame, pošto sam ja bila ta koja je bila zadužena da ga budim ujutru u 5 i 30h. Svako ko poznaje Veljka, zna da je lakše na mesec otići nego njega probuditi. To mi je bilo jako mučno svako jutro. Sve to me je naučilo disciplini i drago mi je što sam imala to iskustvo, jer sam svašta nešto naučila što možda ne bih da sam ostala ovde - zaključila je Anastasija.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading