NOVE TEORIJE ZAVERE! Društvene mreže tvrde da sa vojnicima nije bio PUTIN već njegov DVOJNIK, navodno ga je odala RUKA (VIDEO)

Autor:

Svet

21.10.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik je posetio poligon za obuku vojnika, ali mnogi misle da to uopšte nije bio on

NOVE TEORIJE ZAVERE! Društvene mreže tvrde da sa vojnicima nije bio PUTIN već njegov DVOJNIK, navodno ga je odala RUKA (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Vladimir Putin je u četvrtak, 20. oktobra, posjetio kamp za obuku vojnika u Rjazanjskoj oblasti gde se ruski vojnici spremaju za sudelovanje u ratu u Ukrajini.

Tokom posete poligonu, ruskog čelnika pratio je ministar obrane Sergej Šojgu.

Putina su pratile televizijske kamere i taj je događaj trebao pokazati da je ruski predsednik puno boljeg zdravstvenog stanja nego što su izveštavali zapadni mediji.

Putin je čak ispalio nekoliko hitaca iz snajperske puške Dragunov. Na snimku koji je objavljen na internetu vidi se kako ruski predsednik sa slušalicama protiv buke, naočarima i u crnoj jakni puca u metu. 

 

 

Nobična Putinova ruka

Već duže vreme kruže glasine koje su na nivou teorija zavere da Vladimir Putin ima dvojnika - i to ne jednoga. Načelnik Glavne obaveštajne uprave Ukrajine, general Kirilo Budanov, uveren je da ih ima čak tri.

Nakon što su na internetu objavljeni snimci poligona kod Rjazana, krenule su glasine da se s ruskim vojnicima zapravo susreo jedan od Putinovih dvojnika, a dokaz za to je Putinova ruka.

 

 

Naime, posmatrači su primetili da predsednikova ruka izgleda nešto drugačije nego inače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading