Anastasija Ražnatović progovorila zbog čega bi RASKINULA svaku vezu: Cecina ćerka nikada ne bi pristala na OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović otkrila na šta nikada ne bih pristala kada je ljubav u pitanju.

Anastasija Ražnatović progovorila zbog čega bi RASKINULA svaku vezu: Cecina ćerka nikada ne bi pristala na OVO! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica i ćerka Cece Ražntaović, Anastasija Ražnatović je u jednoj emisiji govorila o svojoj muzičkoj karijeri, koju je zbog ljubavi ove godine malo zapostavila, što i sama priznaje. Ono što nikada ne bi dozvolila je situacija u kojoj bi je muškarac uslovio da bira između ljubavi i karijere.

 

- Kada bi me dečko pitao da biram između karijere i ljubavi, ja bih znala u tom trenutku da nisam sa pravom osobom, jer osoba koja me voli zna koliko ja volim i svoj posao, nikada me ne bi primorala da biram između ta dva. U toj situaciji bih uvek izabrala posao - rekla je Anastasija za Blic TV.

Podsetimo, Anastasija se trenutno nalazi u romansi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, sa kojim uživa u svakom trenutku, a nedavno su proslavili i šestomesečnicu njihova ljubavi. Tom prilikom atraktivni fudbaler pripremio je sa ćerku Cece Ražnatović iznenađenje, kom se nije nadala, što je i podelila sa pratiocima na Instagram profilu. 

Republika

Foto: ATA Images

Anastasija Ražnatović

 

Tada je Ražnatovićeva prvi put podelila fotografiju javno sa svojim izabranikom, za kog se šuška da će otpočeti zajednički život u Španiji, s obzirom na to da fudbaler ima poslovne obaveze tamo. 

Međutim, Anastasija za sada ne planira da se povuče sa medijske scene, budući da je zaređala hit za hitom, u čemu joj je svakako Ceca dosta pomogla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading