Adam Adaktar progovorio PRVI PUT o ocu, pa objavio njegovu fotku: BOG OBRVA je ovo krio ceo život, sa njim je Alis zatrudnela? (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar progovorio je o ocu!

Adam Adaktar progovorio PRVI PUT o ocu, pa objavio njegovu fotku: BOG OBRVA je ovo krio ceo život, sa njim je Alis zatrudnela? (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Adam Adaktar jedan je od trenutno najintrigantnijih javnih ličnosti, budući da je sa porodicom pokrenuo rijaliti ,,Adaktarovi" koji se emituje petkom na televiziji Pink. Po uzoru na planetarno poznatu porodicu Kardašijan, Adaktarovi su u Srbiji doneli direktno iz Čačka u prestonicu sjaj i luksuzu o kom mnogi sanjaju. 

Međutim, ono što je svima čudno jeste što se Adamov otac nikada nije ni spomenuo, ni pojavio u nekoj priči tokom prve sezone rijalitija, a on je sada odlučio da progovori o svemu. Naime, na Instagram profilu odgovarao je na pitanja pratilaca, a jedno od njih bilo je da otkrije ko mu je tata. 

- A možda ima dve mame - odgovorio je Adam. 

Republika

Foto: Instagram.com

Adam Adaktar Instagram

Podsetimo, pre dva dana otkriveno je da je Adamova majka, Alis Adaktar trudna treći put, i to u 42. godini života. Velike pripreme oko otkrivanja pola su u toku, a Adam je sada na Instagramu, kroz odgovore izjavom šokirao sve. 

Naime, njega su upitali da li se raduje što će dobiti još jednog brata ili sestru.

- Radujem se, samo što je čudno što će moj brat biti godište moje dece. Pa će biti malo čudno objasniti im rodbinske veze - rekao je Adam. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

06.10.2022 21:29

Tata zna se Marijano bilderiska Cacanska seljacic koji sad zivi U Americi