PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Na ovoj fotografiji ima 17 godina i nestvarnu lepotu, a za njom je ludeo i "srpski kralj šećera" (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac oduvek je imala božansku lepotu

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU SA SLIKE? Na ovoj fotografiji ima 17 godina i nestvarnu lepotu, a za njom je ludeo i "srpski kralj šećera" (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen

Od kada se pojavila na domaćem estradnom nebu, Nataša Bekvalac važu za jednu od najlepših javnih ličnosti na našim prostorima, a pevačica je nedavno podelila sliku iz mladosti sa pratiocima na Instagramu. 

Iako je oduvek znamo kao plavušu, pa su je zbog toga prozvali i novosadska barbila, ona je zapravo u ranoj mladosti bila brineta. 

Natašin ljubavni život oduvek je bio tema broj jedan u domaćim medijima, a prvi muškarac za kog su je vezivali bio je biznismen i privrednik, zvani "srpski kralj šećera", Miodrag Kostić Kole. Njih dvoje bili su četiri godine u vezi, a raskinuli su kada je njoj bilo svega 24.

 

 

Pričalo se i da mu je pevačica posvetila jednu od svojih najlepših pesama - baladu "Ponovo", a o svom razlazu nisu mnogo govorili u medijima.

Međutim, biografija Bekvalčeve prepuna je uspona i padova, a iza sebe ima tri razvoda, a poslednji se završio skandalom o kom je brujala domaća javnosti, kada je pevačica bivšeg muža prijavila za fizičko zlostavljanje. 

Nataša je na domaćoj muzičkoj sceni već 20 godina, a bez njenih hitova ne može da prođe nijedan žurka. 

Svoj prvi album pod nazivom “Ne brini” je objavila 2001. godine i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Godinu dana kasnije objavljuje album “Ništa lično”, sa kog su gotovo sve pesme postale hitovi, a najviše se izdvojila numera “Mli signali”, koja je i danas aktuelna u klubovima i na žurkama.

 

 

Podsetimo, pevačica je bila udata za bivšeg vaterpolistu Daču Ikodinovića, sa kojim je dobila ćerku Hanu, a iz braka sa poslednjim suprugom Lukom Lazukićem, dobila je ćerku Katju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading