Zbog SILIKONA pukle silno bogatstvo, a onda su utrkivale koja će pre da iz izvadi: Pevačica zbog GRUDI imala zdravstvenih problema! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove poznate dame imale su probleme sa plastičnim operacijama.

Zbog SILIKONA pukle silno bogatstvo, a onda su utrkivale koja će pre da iz izvadi: Pevačica zbog GRUDI imala zdravstvenih problema! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, Youtube.com printscreen

Devedesetih godina na estradi bilo je popularno da pevačice po ugledu na dame sa erotskih časopisa imaju velike grudi, počela je ekspanzija plastične operacije, zbog čega su mnoge zažalile. Pevačice su povećavale grudi, usne, jagodice, a onda su masovno počele zbog zdravstvenih problema da se vraćaju prirodnom izgledu. 

Romana Panić je na početku karijere ugradila silikone, a nekoliko godina posle dodatno ih je povećala. Ni najveće zvezde se ne libe da priznaju da su išle na remont dekoltea, kako zbog estetike, tako i zbog zdravlja.

Republika

Foto: Instagram.com

Romana Panić Instagram

 

Pevačica je ovog meseca posetila jednu privatnu kliniku gde je zamenila silikonske implantate u grudima, koje je prvi put ugradila pre 18 godina. Kada se prvi put pojavila na sceni 2000. godine, novosadska barbika je bila poprilično ravna, ali je već sledeće godine uvećala poprsje.

Nataša Bekvalac je nove grudi uradila s merom, u skladu s njenom građom, visinom i kilažom, pa izgledaju isto kao i pre. Bekvalčeva se na remont odlučila kako bi podigla i zategla grudi, koje su se opustile nakon što je rodila ćerku Katju.

Republika

Foto: E Stock/instagram.com printsreen

Nataša Bekvalac Instagram

 

Pevačica Tina Ivanović svojom atraktivnom figurom često mami muške uzdahe. Ona je svojevremeno ugradila silikone u grudi, te je važila za jednu od naših pevačica sa najbujnijim poprsjem. Međutim, nedavno je otkrila da je na taj način samo želela da privuče pažnju, te da je silikone izvadila.

Jedna od retkih pevačica koja nije ni imala potrebu da ugrađuje silikone jeste Stoja Novaković. Zbog toga se pre nekoliko godina odlučila da smanji grudi, tačnije, da izvadi silikone i veštačke jake petice vrati na prirodnu četvorku.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Stoja Novaković

 

- Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je Stoja svojevremeno.

Lepa Brena je pre dva meseca silikon u usnama zamenila razgradivim hijaluronom jer su joj se pojavile kvržice. Pošto ova operacija boli, Brena je od doktora tražila jaku anesteziju, ali i dalje je trpela jake bolove, pa je jaukala dok su joj vadili silikon. Marina Visković takođe je smanjila usta i priznala da se pokajala što je ikada i radila bilo šta na njima:

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena

 

- Napravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformisale su se, i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dve operacije, bilo je veoma bolno. Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je lepše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading