Breni se VRATILA BOLEST? Pevačica u STRAHU, Boba traži najbolje lekare!

Autor:

Zabava

15.10.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena ima problema sa zdravljem i trombozom.

Breni se VRATILA BOLEST? Pevačica u STRAHU, Boba traži najbolje lekare!

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Boba Živojinović

Pevačica Lepa Brena punih 17 godina ima problem sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, trombozom, koju na svu sreću uspeva da drži pod kontrolom.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lepa Brena

Međutim, kako neprestano ima koncerte i naporna putovanja, mogućnost da joj se bolest vrati i naruši zdravlje je sve veća, a ona je u ozbiljnom strahu jer misli da joj se ponovo sve vratilo, te se prvo požalila suprugu Bobi Živojinoviću, prenosi list Paparazzo.

- Boba se mnogo uznemirio kad mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je pozvao doktora koji ju je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne sme da čeka ni dana i da što pre mora na kontrolu jer ne bi podneo da je izgubi - priča izvor blizak porodici i dodaje.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Boba brine zbog Brenine bolesti

- Inače, Brena se prvi put suočila sa ovom bolešću pre 17 godina na jednom nastupu, kada joj je poplavela ruka i počela da trne. Lekari su tada otkrili da joj se začepila glavna vena. Jedno vreme nije smela da leti avionom. Dobila je tablete za proređivanje krvi koje mora da pije svaki dan, a pre sedam godina ležala je u bolnici na Dedinju kada su joj razbijali tromb, ali su je lekari upozorili da stres i iscrpljenost mora da izbegava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading