Na kruševačkoj fudbalskoj lepotici odigraće se derbi zonske lige: Jedinstvo traži bodove za vrh tabele, ali protivnik dolazi sa jasnom željom da pomrsi račune domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

15.10.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće priliku ljubitelji fudbala u Kruševcu da uživaju u derbiju zonske lige "Zapad", a pobeda obema ekipama garantuje borbu za sam vrh tabele.

Na kruševačkoj fudbalskoj lepotici odigraće se derbi zonske lige: Jedinstvo traži bodove za vrh tabele, ali protivnik dolazi sa jasnom željom da pomrsi račune domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

U okviru 10. kola Zone "Zapad" u Kruševcu na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936", domaća ekipa dočekuje tim sa kojim je prethodnih godina vodila velike borbe kroz Gradsku ligu Kruševca i Rasinsku okružnu ligu, a već treću godinu uzastopno deo su četvrtog ranga srpskog fudbala.

 

Tokom dosadašnje sezone ekipa Jedinstva 1936 ostvarila je šest trijumfa uz dva remija, a jedini poraz doživeli su prethodnog vikeda u Ćupriji od domaće Morave 1918 sa ubedljivih 0:3.

Sa druge strane Majdevo-Kupci zauzimaju sedmu poziciju na tabeli zonske lige i eventualnim uspehom u Kruševcu mogli bi da krenu ka gornjem delu tabele, a istovremeno bi pokazal isvojim pristalicama da izlaze iz rezultatske krize s obzirom da su u prethodnih pet prvenstvenih susreta ostvarili svega jedan trijumf.

Poslednja dva meča ove dve ekipe koja su odigrana u Kruševcu okončana su pobedom domaće ekipe. U sezoni 2020/21 Jedinstvo 1936 je na svom terenu 17. aprila prethodne godine slavilo rezultatom 2:0, dok je u prethodnoj sezoni Jedinstvo 1936 bilo još ubedljivije. Slavili su Kruševljani rezultatom 4:1, a ovaj susret je odigran polovinom meseca marta ove godine.

Susret između Jedinstva 1936 i ekipe Majdevo-Kupci na programu je u subotu 15. oktobra sa početkom od 14.30 časova na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936".

 

- Zona Zapad, 10. kolo:

OFK Lugomir (Rakitovo) - Župa (Aleksandrovac)

Jedinstvo (Mijatovac) - Vinogradar (Zleginje)

Kušiljevo (Kušiljevo) - Rembas (Resavica)

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Majdevo-Kupci (Majdevo)

Orlovi (Jasenovo) - Morava 1918 (Ćuprija)

Blagotin (Poljna) - Juhor (Obrež)

Sloga (Despotovac) - Levač (Rekovac)

Trstenik PPT (Ttrstenik) - Mladi borac (Sedlare)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading