Voditeljka progovorila o PRELASKU na Pink televiziju: Nataša Pavlović otkrila TAČAN DATUM emitovanja prve emisije!

Autor:

Zabava

15.10.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pavlović progovorila je o prelasku na Pink televiziju.

Voditeljka progovorila o PRELASKU na Pink televiziju: Nataša Pavlović otkrila TAČAN DATUM emitovanja prve emisije!

Foto: Instagram.com

Nakon što je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović potvrdio da muzičko takmičenje ,,Zvezde Granda" od novembra startuje na Ružičastom programu, oglasila se voditeljka Nataša Pavlović

Naime pored ,,Zvezda Granda" Pinkovom programu se pridružuje i emisija ,,Praktična žena", koju Nataša već nekoliko sezona vodi. Ona se sada oglasila na Instagramu i progovorila o prelasku na televiziju Pink. 

Republika

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Nataša Pavlović Instagram

 

- Ponovo u studiju, preželjni novih druženja! E pa konačno mogu da odgovorim i zahvalim svima koji su pitali da li i kada kreće nova sezona: od 7.novembra svakog radnog dana u 15:30 na TV Pink. Neizmerno hvala svima koji su mi svakodnevno pisali čekajući Praktičnu ženu, izvinite što nisam stigla pojedinačno da odgovorim, ali mnogo mi znači kada pročitam da vam nedostajemo i da smo vam kao deo porodice. Srce je preeepuno. Obećavam, baš zbog vas takvih, trudićemo se još više - napisala je Nataša na Instagramu ispod fotografije. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading