Dari Bubamari SILIKONI samo što ne puknu, jedva iz drži upakovane: Pevačica pokazala dve BOMBE, a prekrila ih samo PERTLAMA!

Autor:

Vesti

15.10.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara ponovo je napravila haos na društvenim mrežama!

Dari Bubamari SILIKONI samo što ne puknu, jedva iz drži upakovane: Pevačica pokazala dve BOMBE, a prekrila ih samo PERTLAMA!

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara je na svom Instagramu pokazala odevnu kombinaciju koja u prvi plan stavlja njene grudi i komentarima usijala internet.

Dara je poznata po svojim grudima koje često ponosno ističe. Pevačica neretko objavljuje fotografije i snimke u kojima je u prvom planu njeno poprsje, ali ovaj put je totalno raspametila pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Dara je pokazala svoje silikonske sedmice u uskoj top majici, sa dubokim dekolteom, dok joj bujne grudi pridržavaju samo dve tanke pertlice.

 

Pevačica je snimila video koji je objavila na društvenim mrežama, a na kom je u prvi plan, naravno, stavila poprsje.

U ovoj izazovnoj odevnoj kombinaciji Dara je nastupila na koncertu, a publika je imala priliku da vidi njen stajling pre njenog izlaska na binu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dara Bubamara Instagram

 

Ovaj video je vrlo brzo postao viralan i izazvao je podeljene reakcije. Neki smatraju da je Dara preterala u golotinji, dok drugi ne vide ništa loše u tome da istakne svoje obline, posebno zbog toga što je ovako obučena izašla na scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading