Aca Lukas u društvu OPASNIH MOMAKA: Fotka stara 30 godina ugledala svetlost dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas našao se u društvu opasnih momaka 90-tih godina.

Aca Lukas u društvu OPASNIH MOMAKA: Fotka stara 30 godina ugledala svetlost dana! (FOTO)

Foto: ATA Images

Fotokrafija folkera Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas koja je nedavno ugledala svetlost dana iz mladosti sve je šokirala, jer većina ljudi nije mogla da ga prepozna.

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija Ace Lukasa koja je sve pozitivno iznenadila.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas Premijera

 

Malo ko je znao da su se Aca Lukas, Nenad Knežević Knez i Ivan Gavrilović družili devedesetih godina, a jedno njihovo zajedničko pojavljivanje je obeleženo uspomenom.

Osim što su izgledali mlađe, mnoge javne ličnosti u prošlosti su vodile drugačiji način života, preferirali drugačiju modu i imidž, te ih je na fotografijama iz mladosti teško prepoznati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Ono što je "na prvu" i te kako primetno, jeste da je Lukas pre tri decenije bio mnogo mršaviji i da je imao drugačiji stajling nego danas. Kao što je i bilo moderno devedesetih godina, kada su se gornji delovi odeće nosili uvučeno u pantalone ili trenerku, tako je i Aca praktikovao, pa je upečatljiv njegov metalni kaiš koji je u to vreme bio hit.

"Ovde ima bar 20 kilograma manje", "Šta ti je mladost", "Uvek bih ih prepoznala", "Koliko su se promenili, gledam ko je ovo", glasili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cica

15.10.2022 16:43

Bože kako ovaj Čovjek izgleda zapušteno.Ja se pitam kako Zene mogu biti s njim .Takvog Čovjeka bih prvo izribala u kadi i osisala jer mu je Frizura nikakva.Fizicki kao klosar izgleda.