SVE SU SAMI REKLI U JEDNOJ REČENICI: Epska ispala tajkunskih medija: Konačno priznali da ih plaća Šolak i SBB!

Autor:

Vesti

02.11.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samozvani nezavisni i objektivni mediji konačno su pokazali pravo lice!

SVE SU SAMI REKLI U JEDNOJ REČENICI: Epska ispala tajkunskih medija: Konačno priznali da ih plaća Šolak i SBB!

Foto: printscreen

Javnost u Srbiji upoznata sa radom opozicionih propagandnih glasila odavno je upoznata sa činjenicom da takozvani nezavisni mediji rade pod direktnom kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, a takva potvrda stigla i od udarne tajkunske pesnice - pamfleta Nova.

Naime, štampano izdanje ovog niskotiražnog lista na naslovnoj strani objavio je intervjuu sa izvršnim direktorom SBB Milijom Zekovićem, koji je doslovce priznao da ta kompanija finansira "nezavisne" medije N1 i Novu S.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Iako godinama unazad ubeđuju srpsku javnost da rade za interes informisanosti građana, sada je jasno da da zapravo rade za interese tajkunske kompanije.

Na sve to ukazala je premijerka Srbije Ana Brnabić kada je na Tviteru napisala: 

- Sve su sami, u jednoj rečenici, rekli o "nezavisnosti" njihovih medija. Čoveku je, nenamerno i (verujem) neželjeno, izletela sušta istina i jasno priznanje: SBB, tj. Šolak, finansira "nezavisne" medije. Napadajući nas, sve su rekli o sebi. Jako! - navela je premijerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading