NATAŠA BEKVALAC POTRESENA ZBOG SNIMAKA NASILJA: Hitro je otišla da zagrli NJIH, a onda pozvala sve: "Molim vas, prijavite!" (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac oglasila se nakon šokantnih snimaka nasilja koji su šokirali srpsku javnost.

NATAŠA BEKVALAC POTRESENA ZBOG SNIMAKA NASILJA: Hitro je otišla da zagrli NJIH, a onda pozvala sve: "Molim vas, prijavite!" (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Poslednjih dana na društvenim mrežama imali smo prilike da gledamo snimke nasilja, koji su dospeli u medije i šokirali srpsku javnost, a pevačica Nataša Bekvalac jedna je od javnih ličnosti koja nije želela da ćuti, već je pozvala sve da ne ostanu imuni na bilo šta slično. 

Bekvalčeva je objavila sliku svojih roditelja i objasnila da je nakon jezivik snimaka koje je videla, imala potrebu da ode kod majke i tate u Novi Sad, gde je odrasla: 

-Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nesto preče... A ništa nije preče od porodice - napisala je pevačica na svom Instagramu, pa dodala: 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

- Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite. Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da "to nije vaš problem". Eto, molim vas... I volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni... I niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni. Retko objavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas - istakla je Bekvalčeva u okviru svoje objave.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading