ČARKE NE POSTOJE, SAMO OTROVNE STRELE: Ceca progovorila o svađama sa članovima žirija Zvezda Granda, a jedna stvar je POSEBNO RADUJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.10.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila kako se slaže sa kolegama u muzičkoj emisiji "Zvezde Granda"

ČARKE NE POSTOJE, SAMO OTROVNE STRELE: Ceca progovorila o svađama sa članovima žirija Zvezda Granda, a jedna stvar je POSEBNO RADUJE! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju muzičke emisije "Zvezde Granda", doterana kao i uvek, a sada je otkrila kako se slaže sa kolegama koje su zajedno sa njom u sastavu žirija muzičke emisije, koja je godinama. 

Cecin video u kom kaže da je njen život kao u pesmu Ekrema Jevrića "Kuća poso, poso kuća", pevačica je ovoga puta potvrdila da je to zaista tačno.

-Od obaveza ne stižem da vidim unuka, ne viđam ni ostale članove porodice. Zaista mi je tempo brz, pretrpana sam obavezama, jedva čekam pauzu. Moram da se pohvalim najvećim brojem kandidata u odnosu na svoje kolege, za sad nema čarkica među žirijem, samo otrovne strele - našalila se Ražnatovićeva. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

S obzirom na to da se trenutno emituje rijaliti o životu njene porodice, Ceca je otkrila da li ćemo u budućnosti gledati i film o njenom životu. 

-Kad bih pisala autobiografiju morala bih da bude u tonovima. Još sam u cvetu mladosti da bih razmišljala o serijama i filmovima o sebi. Ovaj rijaliti koji ide na Blic televiziji, uradila sam za publiku, bez glume i nameštanja - otkrila je pevačica za Republiku. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

 

Podsetimo, Ceca je juče, nakon napada migranata na sina njene kume Viki Miljković, skrenula pažnju javnosti i pozvala sve nadležne organe da se ovaj problem reši. 

Šta je još pevačica rekla, pogledajte u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading