LIČNO SAM URGIRAO DA SE NAĐU MIGRANTI KOJI SU NAPALI SINA VIKI MILJKOVIĆ: Mili otkrio nove detalje o incidentu, pa progovorio o gorućoj temi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mili otkrio detalje koji zanimali domaću javnost

LIČNO SAM URGIRAO DA SE NAĐU MIGRANTI KOJI SU NAPALI SINA VIKI MILJKOVIĆ: Mili otkrio nove detalje o incidentu, pa progovorio o gorućoj temi! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Aleksandar Milić Mili pojavio se na snimanju muzičke emisije "Zvezde Granda", gde se i ove sezone nalazi u ulozi člana žirija, pa se odmah osvrnuo na jučerašnji napad na sina Viki Miljkovića, Andreja, te otkrio da je lično urgirao da se nađu delikventi. 

Naime, Mili je ovim putem za Republiku otkrio da su otkriveni identitet migranata koji su napali sina poznate pevačice: 

-Čuo sam se juče sa Viki, lično sam uradio sve što je bilo u mojoj moći. Znam da su otkriveni identiteti, moje mišljenje je da se tome mora stati na put. I moja deca se igraju upravo u tom kraju, van pameti je da se tako nešto dešava u našem gradu - istakao je poznati kompozitor za Republiku.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Aleksandar Milić Mili

 

Poznati kompozitor se ovom prilikom osvrnuo i na goreću temu prelaska "Zvezda Granda" na televiziju Pink. 

-Što se tiče gledanosti, misli da će to biti fantastično, nemamo iznad sebe više nikakvu konkurenciju. Grand je i ranije bio na Pinku, to je zabavna televizija, zbog toga mislim da je pun pogodak. Način na koji se sve izdešavalo unosi neku čudnu atmosferu, ali to su neke zakonitosti biznisa koje su sada isplivale - objasnio je Mili. 

Ostatak intervjua sa Milijem možete pogledati u video-zapisu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading