Popović najzad priznao sve ono o čemu smo prvi pisali: "Zvezde Granda" će biti gledanije na Pinku!

Autor:

Zabava

25.10.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružičasta televizija je gledanija od Prve, pa se automatski sve emisije bolje kotiraju, ipak se radi o najgledanijoj TV na našim prostorima, kaže Saša.

Popović najzad priznao sve ono o čemu smo prvi pisali: "Zvezde Granda" će biti gledanije na Pinku!

Foto: ATA Images

Saša Popović

Saša Popović pojavio se na snimanju "Zvezda Granda" i prvi put progovorio o prelasku na Pink, te otkrio da li se nada rastu šera, ali opleo i po Nedi Ukraden, pevačici u čijoj se knjizi pominje.

- Željko je sedeo preko puta, Šljivić preko puta, potpisali su ugovor, i to je bilo to. Emisije koje su se emitovale na Prvoj prelaze na Pink, i to je to - rekao je Popović i otkrio da očekuje veću gledanost "Zvezda Granda" prelaskom na Pink:

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

- Pink, kao najgledanija televizija na našim prostorima, automatski znači da će i naše emisije biti gledanije. "Zvezde Granda" su same po sebi imale veliku gledanost i dok smo bili na Prvoj, ali Pink je gledanija televizija i automatski su sve emisije gledanije.

Kako se godinama spekulisalo da je Brena u lošim odnosima s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem, Popović je otkrio da li prelaskom gotovo svih emisija "Granda" na ružičastu TV znači da će publika uskoro moći i Brenu da vidi na Pinku:

Foto: Pink.rs

Žiri u "Zvezdama Granda"

- Verovatno ćete i Brenu gledati na Pinku, to nije pomirenje. Mitrović i ja se nikada nismo svađali, uvek smo bili u dobrim odnosima. Jednostavno, to je bio splet okolnosti kada su "Zvezde Granda" 2014. prešle na Prvu. Vratili smo se. Ne vidim tu nikakav problem, to je i on rekao. Zaista smo u prijateljskim i dobrim odnosima bili sve vreme dok smo bili na Prvoj.

Inače, Popović se osvrnuo i na knjigu Nede Ukraden, u kojoj se i on pominje, pa tvrdi da nije sve istina što pevačica priča, tj. što je napisala u autobiografiji. 

- Video sam da me spominje u knjizi, šta da kažem, nije baš tako kako je napisala. Nije baš tako - rekao je Popović i dodao:

Republika

Foto: N. Mutić

Neda Ukraden

- Kao prvo, mislim da bih mogao da napišem knjigu koja bi mogla da obori sve ove knjige s estrade. Ne znam da li bi postojala prodavanija knjiga u ovoj državi. Ali da iznosim intimu šta mi se dešavalo u javnosti pre Suzane, kada, s kim i kako, nije OK. Ne bih se time bavio. Ali OK, svako ima svoje želje. Ono što je napisala, napisala je, ali to nije baš tačno.

Neda nikad nije mogla da zameni Lepu Brenu

Neda u autobiografiji tvrdi da je pevačica Lepa Brena bila ljubomorna na nju i njenu vezu s Popovićem, što je on demantovao.

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

- Lepa Brena nikad nije bila ljubomorna na moju vezu s Nedom Ukraden. Brena je u to vreme bila najveća, to je bila devedeseta godina, te godine smo imali velike koncerte u Bugarskoj, 100.000 ljudi, itd. To je bio vrhunac naše popularnosti, ko bi mogao Brenu da zameni, niko? Neda je isto bila popularna, da, ali da je bilo ljubomore, nije - rekao je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading