Napravila rusvaj! Topčagićka se napila usred bela dana: NADA HALUCINIRA! Umislila da peva Banderasu!

Autor:

Zabava

25.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je napravila haos na rođendanu svog prijatelja na Tari, pa je nazdravljala dok su gosti bacali evre svuda oko nje.

Napravila rusvaj! Topčagićka se napila usred bela dana: NADA HALUCINIRA! Umislila da peva Banderasu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevačica Nada Topčagić zapevala je na rođendanu bliskog prijatelja na Tari, pa se napila čim je došla jer je tražila domaću rakiju, koju je nastavila da pije ceo dan i noć, koliko je veselje trajalo, te je u jednom momentu počela da halucinira da peva Antoniju Banderasu. Naime, ona je zgrabila mikrofon i naterala goste da odmah ustanu da igraju, a ispred sebe je stavila punu flašu da bi nazdravljala na svakih pet minuta. Nada je u jednom trenutku rekla da nema stajanja i da će žurka da traje celu noć, pa je prijatelju čestitala rođendan. Snimke s veselja pevačica je delila i po društvenim mrežama, a pratioci su joj poručili da samo ona za pet minuta dovede atmosferu do usijanja.

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada je napravila haos u svom stilu, pa je pevala do dva sata posle ponoći

 

- Srećan put, dragi Antonio - napisala je Nada uz prvi klip na kom se veseli s prijateljem, koji zaista malo podseća na slavnog holivudskog zavodnika Antonija Banderasa, a Nada je na tome očito namerno potencirala u opisu urnebesnih klipova koje je izbacivala na društvenu mrežu, te nastavila da piše kao da se zaista radi o svetski poznatom glumcu španskog porekla i uz svaku sledeću objavu:

- Ima se, može se... Srećan put, Antonio... Vidimo se uskoro opet! Naučićemo te mi i naše pesme da zapevaš, Antonio!
Zabava pred odlazak Banderasa!

Pozvali smo Nadu da bismo je pitali kako se provela na rođendanu, a ona je poručila da je pevala do dva sata posle ponoći, te i da je pila najbolju rakiju.

- Nije to bio nikakav ispraćaj, kao što se stekao utisak. Našem prijatelju je bio rođendan i ja sam, naravno, morala da zapevam. Pili smo domaću rakiju, nisam mogla da odbijem, šta da radim kad je dobra - kaže pevačica, pa je objasnila zbog čega je pominjala čuvenog glumca Antonija Banderasa:

- Tog prijatelja tako zovemo, zato sam pričala: "Ajmo, Banderas, samo veselo!" Čovek je slavio rođendan, svi smo se malo otkačili, šta fali. Ko peva, zlo ne misli. Alkohol nas je uradio na veselje, ne na agresiju ili nešto drugo, pa nismo mi besni tinejdžeri.

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nadu su gosti kitili evrima, ali ona kući nije htela da ponese ni dinar

Nada je potom prokomentarisala i snimak na kom se vidi kako gosti bacaju novčanice od 100 evra po stolu i hrani, te tvrdi da je to bilo samo za potrebe klipa.

- Nije to bilo ozbiljno, čovek se samo šalio. Pa nije sigurno namerno bacao pare na hranu. Samo smo se malo šalili, snimali se za društvene mreže i to je sve. To je posle sklonjeno uredno. Vi znate da ja volim da se dobro provedem. Volim da zabavim meni drage ljude. Mi na Tari gore smo kao jedna velika porodica. Svi smo tu jedni za druge, čuvamo se i poštujemo. Stalno pravimo takva okupljanja uz roštilj, dobru rakiju i pesmu. Ništa loše nismo uradili i to je sve. Imam i ja domaću rakiju, već sam vam pričala o tome, ali ova što sam probala kod mog prijatelja je vanserijska - zaključuje folkerka za naš list.

Stalno nosim pljosku sa sobom

Topčagićka je nedavno za Srpski telegraf objasnila da joj je uvek pri ruci dobra domaća rakija, te i da je pre mnogo godina redovno pila, ali sada ima meru, pa više ne preteruje.
- Davnih godina sam malo više pila. Znate već kakva je estrada, snimanja su non-stop, svi se znamo, sednemo okupimo se i tako, uz priču, zapijemo se. Nikad niko nije pravio probleme, uvek je dobro raspoloženje, pesma i smeh. Nikad nisam ni pravila probleme na snimanjima zbog pića, samo sam bila besna što nas starije pevače diskriminišu, pa čekamo svoj red po pet sati. Nikad nisam imala fazu da popijem i ne znam šta radim - rekla je tada Nada.

Zimnicu uvek delim kolegama

Nada kaže da na Tari ima kuću od 150 kvadrata i da šakom i kapom deli turšiju, domaću rakiju i voće kolegama kad joj dođu u posetu.
- Ja na Tari imam svoj mir i u Beograd se spuštam samo kad imam posla. Zamrzivači su uvek puni. Pa ja ovde tri puta godišnje berem boraniju, imam neprskane jagode i sigurno 100 tegli džema. Samo pravim i delim, ja ako pojedem jednu teglu godišnje. Kad dođu kolege sednemo lepo, družimo se, a kad krenu, uvek spakujem da imaju. Takva sam uvek bila, nisam namćor - priča Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading