ZVEZDA JE UVEK UMELA SA VELIKIMA: Dule Savić podigao "Delije" NA NOGE pred bitku u kneževini za evropsko proleće!

Autor: V. Z.

Sport

02.11.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda kluba sa "Marakane" nosi sjajne uspomene iz Francuske.

ZVEZDA JE UVEK UMELA SA VELIKIMA: Dule Savić podigao "Delije" NA NOGE pred bitku u kneževini za evropsko proleće!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde, uz ilustraciju Duleta Savića

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 sati i 45 minuta gostuju ekipi Monaka u okviru poslednjeg, 6. kola grupne faze Lige Evrope.

U avionu za jug Francuske se našao i Dušan Savić, legenda crveno-belih, ali i Kana, koga smo upitali za očekivanja od susreta u "kneževini".

- Živeo sam dole pet godina, imam lepe uspomene na Azurnu obalu, a nadam se da će mi posle ovog gostovanja one biti još lepše. Monako je jak, iz jače su lige od naše, ali Zvezda je uvek bila spremna da se nosi s velikim izazovima. Idemo po pobedu, da obezbedimo proleće u Evropi - rekao je Savić za naš portal.

Republika

Foto: youtube/FK Crvena zvezda

Zvezda ume sa najvećima - Dule Savić

U međuvremenu je održana i konferencija za medije u Francuskoj kojoj su prisustvovali trener srpskog predstavnika Miloš Milojević i fudbaler Stefan Mitrović. Takođe, među "Delijama" vlada veliko interesovanje za utakmicu, minimalna cena karte iznosi 35 evra, a mi smo razgovarali sa jednim "srećnikom" koji je u sredu uveče u poslednji čas došao do vrednog komadića papira.

Što se tiče raspleta u grupi H, našem najtrofejnijem klubu za plasman u nokaut fazu Lige Evrope igra samo trijumf, a u slučaju remija čekaće poraz Trabzona od Ferencvaroša kako bi stigao do utešne nagrade - plasmana u 1/15 finala Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading