DETALJI ISTRAGE NAPADA NA BIZNISMENA U BEOGRADU! Napao ga muškarac maskiran u radnika gradske čistoće, sumnja se da su batine NARUČENE!

Autor:

Hronika

03.11.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traga se za nalogodavcem.

DETALJI ISTRAGE NAPADA NA BIZNISMENA U BEOGRADU! Napao ga muškarac maskiran u radnika gradske čistoće, sumnja se da su batine NARUČENE!

Foto: Shutterstock

Slobodan Petrović, generalni direktor Digital printing centra (DPC), kako je potvrđeno za Telegraf, je biznismen koji je pretučen 21. oktobra u Beogradu, njega je napao M. M. (27) koji je uhapšen. Istraga veruje da je reč o plaćenom napadu, te se trenutno utvrđuje ko je naručilac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su M. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. On se sumnjiči da je 21. oktobra ove godine u Ulici Milovana Bojića, maskiran u uniformu radnika gradske čistoće, sačekao pedesetčetvorogodišnjeg muškarca i zadao mu više udaraca u glavu. Međutim, veruje se da su batine "naručene" i plaćene kao neka vrste opomene Slobodanu, pa je sada prioritet utvrditi ko je nalogodavac - rečeno je iz istrage za Telegraf.

Republika

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

ilustracija

Slobodan je na saslušanju rekao da nije dobijao nikakve pretnje do sada, ali da ima "nesporazum" sa vlasnikom druge firme.

- Izjavio je da nije nikada bio napadnut, niti je imao ovakve situacije, ali da ima neku vrstu nesuglasica sa vlasnikom druge firme - rekao je on.

Inače, DPC se još od 2000. bavi iznajmljivanjem LED bilborda na više od sto lokacija u Beogradu, izradom svih vrsta digitalne štampe, bilbordima, banerima, autografikom, samolepljivom folijom...

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

ilustracija

Podsetimo, Slobodana je prebio muškarac M. M. maskiran u radnika gradske čistoće.

Napad se dogodio 21. oktobra ispred ulaza zgrade u kojem biznismen stanuje. Njemu je prišao muškarac obučen u uniformu đubretara.

U ruci je imao čak i metlu i gumene rukavice, koje je najverovatnije stavio kako ne bi ostavio tragove. Postavio je Slobodanu Petroviću nekoliko pitanja a onda počeo brutalno da ga udara po glavi i telu, do te mere da mu je polomio nos. Kada je čovek počeo da doziva pomoć, napadač ga je ostavio da leži i pobegao. Napad se dogodio oko 9 ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading