PEŠIĆ POTPUNO ISKREN: Potonuli smo

Autor:

Sport

03.11.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor crveno-belih otvorio dušu.

PEŠIĆ POTPUNO ISKREN: Potonuli smo

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Pešić protiv Monaka

Poraženi su fudbaleri Crvene zvezde na gostovanju Monaku rezultatom 4:1, čime je i završeno takmičenje u Evropi za ovu sezonu, a utiske posle meča izneo je Aleksandar Pešić.

- Teško je pričati posle poraza... Mislim da smo mogli bolje, hrabrije, ali šta je tu je. Poremetio nas je gol koji smo primili na početku meča, posle toga još jedan. Nije lako otići na poluvreme sa dva gola minusa. Da nije bio ofsajd za 3:2, modžda bi bilo i drugačije - počeo je Pešić izlaganje za klupski sajt.

Upravo ta nedozvoljena pozicija u kojoj se našao napadač crveno-belih kada je postigao gol, kao da je demotivisala njega i njegove saigrače.

- Prvo nas je to podiglo, mislili smo da možemo i do izjednačenja, a zašto da ne i do preokreta, ali kad smo videli da je ofsajd... Potonuli smo, onda i primili još jedan gol.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić na utakmici protiv Monaka

Zvezdu do polusezone čekaju još tri utakmice, a popularin Šiljo ističe da je ekipa okrenuta tim izazovima.

- Okrećemo se prvenstvu i naravno Kupu. Želimo da zadržimo prvo mesto i osvojimo duplu krunu - zaključak je Pešića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

03.11.2022 21:12

Katastrofa kako igrate : svaku treću - četvrtu utakmicu igrate dobro. Jedino Bukari igra svaku utakmicu vrlo dobro.. A od Bojana i ja bih bolje branio sa mojih 5 " banki"