BIO JE VEĆ VIĐEN NA MALOM KALEMEGDANU: Odbio Zvezdu - završio u Meksiku!

Autor:

Sport

09.11.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudan put igrača koji je bio već viđen u crveno-belom dresu.

BIO JE VEĆ VIĐEN NA MALOM KALEMEGDANU: Odbio Zvezdu - završio u Meksiku!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Šabaz Nejpir, koji je tokom leta bio povezivan sa Crvenom zvezdom, završio je na kraju u ekipi Kapitanes de Sijudad de Meksiko, koja se takmiči u razvojnoj ligi NBA.

Američki košarkaš, koji je prošlu sezonu završio u ekipi Zenita, spominjao se u medijima kao prvi izbor Crvene zvezde na poziciji plejmejkera, ali na kraju do saradnje nije došlo. Umesto njega je u tim Vladimira Jovanovića stigao Džejlen Adams, koji se nije dugo zadržao u ekipi iz Beograda.

Foto: Tanjug/AP

Nejpir je 2014. bio najbolji igrač završnog NCAA turnira

Mesto Adamsa je stigao Luka Vildoza, koji je, čini se, pravi izbor za crveno-bele, a izgleda i da je Šabaz Nejpir našao mesto koje će ga usrećiti.

Amerikanac je pojačao meksičku ekipu, koja se od 2021. godine takmiči u razvojnoj ligi, pa će probati da se kroz G ligu izbori za povratak u NBA. Osim njega, za ovaj tim nastupaju i Džalil Okafor, nekadašnja velika nada, kao i Bruno Kaboklo, brazilski reprezentativac, koji takođe ima iskustva u NBA ligi.

Nekadašnji student Kontektikata, sa kojim ima i dve titule u NCAA, nastupao je u najjačoj ligi sveta od 2014. godine. Karijeru je započeo u Majamiju, a zatim je igrao i za Orlando, Portland, Bruklin, Vašington i Minesotu. 

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

U karijeri je, na preko 300 mečeva, prosečno beležio sedam poena, a na to je imao i dve i po asistencije i dva skoka. Zabeležio je i devet nastupa u plej-ofu, a i tu ima prosek od gotovo sedam poena po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading